Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

Naast bouwkundige en mechanische beveiliging kan Soontiëns u van dienst zijn met de advisering over en installatie van elektrotechnische beveiligingsmaatregelen zoals een inbraakalarmsignalering, CCTV (video-observatie), branddetectiesystemen en beveiligingsverlichting.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Communicatiesystemen
 

A.I.S. Beveiliging is een bedrijf dat is opgericht in 1995. Wij houden ons onder andere bezig met het treffen van maatregelen tegen inbraak.  

Categorie: Installatiediensten
 

Zegers Beveiligingssystemen is een CCV erkend BORG beveiligingsbedrijf. Wij beveiligen uw object(en) optimaal tegen inbraak. Indien alle preventiemaatregelen zijn uitgevoerd geven wij een BORG Certificaat af of een BORG Opleveringsbewijs. Zo heeft u 'zwart op wit' dat is voldaan aan alle kwaliteitseisen die de overheid en verzekeraars aan … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

A.S. Beveiligingstechniek is een begrip op het gebied van inbraakbeveiliging. We zijn erkend door het VEB en leveren installaties af met het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Een betere garantie bestaat niet. Wij maken het inbrekers moeilijk, zo niet onmogelijk, om ongemerkt uw bedrijf, kantoor, winkel of woning binnen te komen.  

Categorie: Inbraakdetectiesystemen
 

A.S.B. Inbraakbeveiliging is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging voor bedrijven en particulieren. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf of woning beveiligd wordt met de juiste producten en montagetechnieken zodat u het inbrekersgilde afschrikt. Inbrekers willen immers snel en onopvallend hun slag slaan en hebben een hekel aan goede verlichting, … 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

 

Categorie: Surveillance
 

AA&B levert maatwerk op het gebied van de aanpak van veiligheid in de ruimste zin.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

De Man Beveiliging geeft u vrijblijvend het beste advies over het herstellen van inbraakschade, het vervangen en plaatsen van alle soorten sloten, inbraakwerend hang- en sluitwerk, het plaatsen van alle soorten kluizen en over toegangscontrolesystemen.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

AAB Beveiligingen is een NCP erkend beveiligingsbedrijf. Wij bieden u een compleet beveiligingspakket aan van alarmsysteem tot toegangscontrole en van camerabewaking tot video intercomsystemen.  

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

AACON Recherche biedt anti-fraude-oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beschikken over een sterk team met ervaren en gedreven onderzoekers en beveiligers waarmee wij u door heel Nederland van dienst kunnen zijn. AACON Recherche is een door het Ministerie van Justitie geregistreerd recherchebureau.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.