Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 6

 

Alerto Bewaking en Detachering is voor Nederlandse beveiligingsbedrijven een gerenommeerde leverancier van vakkundige bewakingsmedewerkers op uitzend- en detacheringsbasis.

Wij zijn landelijk actief en leveren beveiligingsmedewerkers, in een neutraal uniform en BHV opgeleid, voor adhoc-opdrachten, de opvang van uw personele … 

Categorie: Detachering, Personeelsdiensten, Uitzendbureaus
 

Consolid is een professioneel georganiseerde personele dienstverlener en werkzaam in heel Nederland. Consolid is gespecialiseerd in personen­vervoer, wegtransport, railvervoer en beveiliging. Door de gestage groei in deze sectoren is Consolid tot een top-25 uitzend­organisatie uitgegroeid. Consolid is lid van de ABU en in het bezit … 

Categorie: Detachering, Personeelsdiensten, Uitzendbureaus
 

De P&R Groep kan uw gehele veiligheidsproject managen en begeleiden. Maar u kunt ook bij ons terecht voor specifieke opdrachten die u apart of in combinatie met andere diensten kunt laten uitvoeren.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Detachering, Uitzendbureaus
 

   

Categorie: Uitzendbureaus
 

De beveiligers van U-Point Security zijn veelal beveiligers met een ruime ervaring en brede kwalificatie. Met korte lijnen tussen uw en onze planning kan een beambte op korte termijn worden ingezet. Korte inwerktijden en representatieve dienstverlening staan voor U-Point Security centraal.  

Categorie: Uitzendbureaus
 

 

Categorie: Uitzendbureaus
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,9 seconden.