Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 84

 

Sony CCTV levert geïntegreerde en complete CCTV-oplossingen, van camera's tot volledige controlekamers. De oplossingen van Sony worden door veel organisaties gebruikt, waaronder banken, benzinestations, scholen, winkelcentra en overheidsinstellingen.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen
 

SPIE Nederland B.V. is onderdeel van de SPIE S.A. groep die in circa 30 landen actief is. Door een netwerk van 400 regionale buurtvestigingen in Europa zijn we altijd dichtbij u. SPIE S.A. is gevestigd in Cercy in Frankrijk en maakt een omzet van ongeveer € 4 miljard en met circa 30.000 medewerkers.  

Categorie: Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen
 

In de segmenten waarin wij werken zien wij dat de risico’s waaraan onze klanten worden blootgesteld veelal samengevat kunnen worden in drie gebieden:

Toegang; hoe houd ik efficiënt overzicht op wie zich wel of niet waar in mijn organisatie bevindt? Alarmering; hoe weet ik zeker dat mijn bedrijfseigendommen en personeel … 

Categorie: Brandbeveiliging, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen

De noodzaak van goede beveiliging blijft actueel. TKH staat voortdurend voor de uitdaging om u en uw objecten goed beveiligd te houden. De technologie die uw veiligheid ondersteunt ontwikkelt zich razendsnel, zeker zo snel als de vraag naar intelligente beveiligingsoplossingen om het werk van beveiligingsmedewerkers te verlichten en efficiënter … 

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Toegangscontrolesystemen, Persoonlijke beveiligingsmiddelen
 

Al meer dan 25 jaar loopt WPS voorop in het ontwikkelen van oplossingen die de norm binnen de parkeerwereld zijn geworden. Zo was WPS het eerste bedrijf in de parkeerindustrie dat gebruik maakte van barcodetechnologie in haar parkeersysteem, een technologie die snel werd overgenomen door de gehele bedrijfstak.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

X6 Technology levert en installeert toegangscontrole- en registratiesystemen (op IP basis), slagboomsystemen, barcodesystemen alsmede GPS Blackbox systemen t.b.v. personen- en bestelwagens.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,88 seconden.