Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 84

 

B&W Elektro en beveiliging is een elektro-technisch installatiebedrijf met ruim 10 jaar ervaring in het maken van complete elektro-installaties die wij ontwerpen, tekenen én installeren.  

Categorie: Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Steeds meer particulieren en bedrijven zijn de afgelopen jaren door B.A.B. Huisman geadviseerd en beveiligd. Naast elektronische beveiliging installeren wij o.a. ook elektrotechnische installaties, camerasystemen, toegangscontrole en datanet bekabeling.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Bavak biedt beveiligingsoplossingen aan grote organisatie zoals vliegvelden, banken, overheden, multinationals en nationale bedrijven. Maar ook (geintegreerde) beveiligingsoplossingen voor een kantoorpand, een fabriekscomplex of een industrieterrein. Bavak opereert nationaal maar heeft steunpunten in Zweden, Engeland en Amerika.

Categorie: Explosievenopsporing en -opruiming, Opleidingen en trainingen, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

BioXS International is één van de weinige distributeurs in de Benelux die zich heeft gespecialiseerd in producten rond identificatie, authenticatie en autorisatie voor fysieke en logische toegang. Daarvoor is men onder andere exclusief distributeur voor de biometrische producten van Zvetco, UPEK en Secugen. Daarnaast levert … 

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Biometrie, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Onze opdrachtgevers bouwen kantoren, scholen, wijkcentra, verzorgingstehuizen en bedrijfsgebouwen. Accommodaties waar mensen graag willen wonen werken. Bogers Elektrotechniek levert de juiste voorzieningen zodat mensen zich prettig voelen.  

Categorie: Brandbeveiliging, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen

Bosch Security Systems is onderdeel van de Consumer Goods and Building Technology divisie van Bosch. Het bedrijf biedt doeltreffende systemen ter beveiliging van personeel en eigendom. Bosch probeert hierbij naadloos aan te sluiten bij de eisen van de klant, of dit nu een woning betreft of een groot zakelijk, industrieel of overheidsproject. … 

Categorie: Brandbeveiliging, Camera's en toebehoren, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen, Ontruimingstechnieken
 

De BRI Groep afdeling Elektrotechniek heeft een beveiligingstak die is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud op het gebied van inbraaksignalering, camerasystemen, branddetectie, toegangscontrole alsmde intercom- en videosystemen.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Brinkman Beveiligingen is specialist op het gebied van alarminstallaties, brandmeldsystemen, camerabewaking en toegangscontrolesystemen.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Brondool is een begrip op het gebied van elektrische deurbeveiliging. Wij volgen de innovatieve ontwikkelingen en technische verbeteringen op de voet.

Naast sloten bieden wij nog tal van aanvullende producten zoals deurbeslag, koppelingen met brandmeldinstallaties en complete toegangscontrolesystemen en camera-installaties. … 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Toegangscontrolesystemen
 

Burgman Security is sinds 1982 een modern beveiligingsbedrijf met een aantal exclusieve vertegenwoordigingen. In augustus 1982 verkreeg ons bedrijf voor de Nederlandse markt de exclusieve vertegenwoordiging van het slotsysteem VingCard uit Noorwegen.

VingCard, fabrikant van traditioneel hang- en sluitwerk, is dé toonaangevende … 

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

Ajax Chubb Varel is een innovatief bedrijf op het gebied van elektronische beveiliging en alarmcentralediensten. Met meer dan 130.000 klanten, waaronder de top van het Nederlandse bedrijfsleven, banken, overheidsinstellingen, industriële instellingen, het midden- en kleinbedrijf en particulieren zijn wij toonaangevend op het gebied … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen, Toegangscontrolesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,93 seconden.