Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 35

 

EBN is gespecialiseerd in het leveren van diverse beveiligingsdiensten zoals objectbeveiliging, winkelsurveillance, industrie- en bedrijventerreinbewaking, elektronische beveiliging en camerasystemen alsmede het opstellen risico-analyses en preventie-adviesplannen.  

Categorie: Camerasystemen, Objectbeveiliging, Surveillance
 

Eye Watch Security Group heeft als doelstelling het gevoel van veiligheid, continuïteit en kwaliteit terug te brengen bij ondernemers en particulieren. Wij leveren een dienstenpakket op het gebied van beveiliging, van surveillance-, portiers- en receptiediensten, terrein- of objectbewaking tot horeca- en evenementenbeveiliging. … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Surveillance, Horecabeveiliging
 

Bewaking en alles wat daar mee samenhangt is een taak van gekwalificeerde vakmensen. Fair Bewaking biedt een compleet pakket aan, is lid van de VPB en heeft het "Keurmerk Beveiliging".

Fair Bewaking kent een compleet geautomatiseerde aansturing van haar (collectieve) mobiele surveillance, inclusief real-time rapportage, … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

 

Categorie: Objectbeveiliging, Surveillance
 

U kunt Gerding Security Service inhakelen voor evenementen- en horecabeveiliging, winkelsurveillance, objectbewaking, receptie- en portiersdiensten zowel als mobiele surveillance.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Portiers, Receptie, Surveillance, Horecabeveiliging
 

De groninger Beveiliging Centrale (GBC) is een particuliere beveiligingsorganisatie met als specialiteit horeca- en evenementenbeveiliging. Tevens levert de GBC haar diensten voor objectbeveiliging en winkelsurveillance.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Surveillance, Horecabeveiliging
 

HBD Total Security is een beveiligingsorganisatie die zich uitsluitend richt op haar core-business activiteiten t.w. objectbeveiliging, receptiediensten, alarmcentralediensten en mobiele surveillance diensten. Het bedrijf is samengegaan met Trigion. Klik … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Door de juiste mensen op de juiste plaats te hebben kunt u veel ellende voorkomen. HMB Beveiliging helpt u graag wanneer dat nodig is. Wij bieden alle vormen van beveiliging aan. Wij treden kordaat en doortastend op bij de meest voorkomende calamiteiten.

Wij hanteren een persoonlijke benadering waarbij er altijd ruimte is … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Surveillance
 

Hoogenboom's Bewakingsdienst levert aan de overheid, het bedrijfsleven en particulieren en beschikt onder andere over een van de beste surveillancediensten in Amsterdam en de Haarlemmermeer.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

 

Categorie: Objectbeveiliging, Surveillance
 

 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Surveillance
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie, Surveillance
 

Bij JvV beveiligingen gaat bij iedere surveillance de diensthond mee ter ondersteuning. JvV is door het ministerie van justitie goedgekeurd onder nummer 2018.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

Als beveiligingsbedrijf zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor u beschikbaar. Onze klanten vertrouwen op gekwalificeerd personeel omdat onze beveiligingsprofessionals altijd voor u klaar staan.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Surveillance
 

M&M Beveiliging houdt zich hoofdzakelijk bezig met het inzetten van beveiligingsbeambten op verschillende locaties, waaronder: cruise terminals, haven- en logistieke bedrijven en kantoren. De beveiligingsbeambten van M&M worden tevens ingezet als: evenementenbeveiliger, horecabeveiliger en waardetransporteur.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance, Waardetransport
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,9 seconden.