Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 21

 

M&M Beveiliging houdt zich hoofdzakelijk bezig met het inzetten van beveiligingsbeambten op verschillende locaties, waaronder: cruise terminals, haven- en logistieke bedrijven en kantoren. De beveiligingsbeambten van M&M worden tevens ingezet als: evenementenbeveiliger, horecabeveiliger en waardetransporteur.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance, Waardetransport
 

Iedereen heeft een ander gevoel van veiligheid maar iedereen wil aan het eind van de werkdag de boel zonder zorgen achter kunnen laten. Met ons dienstenpakket kunnen wij volledig op uw persoonlijke wensen inspelen.

Denkt u hierbij aan surveillance-, portiers- en receptiediensten, bewaking van winkels, objecten, evnementen en … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

Maximus Security is een flexibel beveiligingsbedrijf met een jarenlange achtergrond in de particuliere beveiliging en evenementenbeveiliging. Maximus Security biedt u vrijwel alle vormen van beveiligingsdienstverlening op het gebied … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie
 

Rosec Security is een beveiligingsorganisatie met gespecialiseerde business units die optimale kwaliteit binnen hun specialisme borgen. Waar Rosec Event Services volledig is gespecialiseerd in evenementen, is Rosec Medical Security gespecialiseerd in beveiligingstaken in de publiek medisch sector.

Rosec Corporate Services is … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Receptie
 

SecurityXpert is actief in midden Nederland en sinds haar oprichting gegroeid naar een team van 80 beveiligers. Korte lijnen, collegialiteit, professionaliteit en kwaliteit kenmerken ons team.

U komt ons dagelijks tegen op locaties zoals zorginstellingen, musea, popconcerten en andere evenementen. Ook voor ondersteunende diensten … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

Het team van Uras Security is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligingsdiensten en passende oplossingen voor ieder beveiligingsprobleem. Uras Security opereert in en rond Tiel maar inmiddels ook in Arnhem, Nijmegen en Utrecht.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Receptie, Surveillance, Bouwlocatiebeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.