Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 9

 

AlarmPoint beveiligingstechniek is een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie en het onderhoud van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabeveiliging, terreinbeveiliging, persoonsbeveiliging en artikelbeveiliging.  

Categorie: Artikelbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Persoonbeveiliging
 

All Force Security opereert in geheel Nederland. Voor diverse bedrijven in Nederland verzorgen wij de totale beveiliging voor continuïteitsondersteunende beveiligingsdoeleinden. All Force Security is compleet 'man-beveiligingsleverancier' voor onder meer, objectbewaking, surveillancediensten, horecaportiers, evenementenbewaking en lijfwachten. … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging, Surveillance
 

Argus Security International heeft ruime ervaring op het gebied van beveiliging. Argus heeft gewerkt voor de Koninklijke Familie, het Koninklijk Huis, de Britse Ambassade in Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken op diverse grote Nederlandse evenementen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Persoonbeveiliging
 

Atlas Beveiliging staat voor professionele dienstverlening. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Zij wil als ondernememende organisatie een resultaatgericht partner zijn voor alle relaties. Atlas Beveiliging bespreekt de vorm van uitvoering van de gewenste dienst met de opdrachtgever en geeft adviezen op het gebied … 

Categorie: Speur- en verdedigingshonden, Persoonbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

DSS, Ducaat Security Services, biedt dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid aan bedrijven en particulieren. Onze dienstverlening bestaat uit het zowel nationaal als internationaal beveiligen van roerend en onroerend goed en personen.

Wij werken uitsluitend met vakbekwame specialisten en maken gebruik van … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Persoonbeveiliging
 

Bij European VIP Services werken beveiligingsspecialisten met jarenlange ervaring en een uiterst betrouwbare staat van dienst. Wij zijn regelmatig verantwoordelijk voor de veiligheid van tophotels en hun gasten.

Diverse staatshoofden, internationaal bekende artiesten en de top van het internationale bedrijfsleven laten zich … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Persoonbeveiliging
 

LBB is een beveiligingsorganisatie die professionaliteit en integriteit als kernwaarden heeft. U kunt bij ons terecht voor een breed scala beveiligingsoplossingen.

Wij zijn actief in het zuidelijk deel van Nederland en hebben een concurrerende positie aan de top van de beveiligingsbedrijven van Nederland.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging
 

Task Force Security is een beveiligingsbedrijf dat haar klanten in alles kan voorzien op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, innovatie en ontzorging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Persoonbeveiliging, Transportbeveiliging
 

WV Security is er voor uw veiligheid en de veiligheid van uw gasten. Beveiliging gaat voor ons verder dan een veilig gevoel alleen. Wij zijn daarom meer dan een beveiligingsorganisatie. Wij zijn uw beveiligingspartner.

Wij zijn gespecialiseerd in:

- objectbeveiliging
- persoonsbeveiliging
- winkelsurveillance … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.