Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 30

 

 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging
 

All Force Security opereert in geheel Nederland. Voor diverse bedrijven in Nederland verzorgen wij de totale beveiliging voor continuïteitsondersteunende beveiligingsdoeleinden. All Force Security is compleet 'man-beveiligingsleverancier' voor onder meer, objectbewaking, surveillancediensten, horecaportiers, evenementenbewaking en lijfwachten. … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging, Surveillance
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Horecabeveiliging
 

ArtSecure heeft meer dan 20 jaar ervaring in veiligheidszorg voor musea. Door innovatie en onze expertise doorlopend af te stemmen op uw behoeften kunnen wij gastheerschap en museumbeveiliging optimaal combineren. Het resultaat is o.m. verlaging van de operationele kosten.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Objectbeveiliging
 

Met onze unieke in-huis engineerings- en productiefaciliteiten en eigen installatiecapaciteit realiseren wij al meer dan 50 jaar maatwerk beveiligingssystemen voor een breed scala van klanten, vooral in het midden- en hoge risicosegment.

Om aan de verwachtingen van deze en toekomstige relaties te blijven voldoen, bedienen … 

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Hang- en sluitwerk, Inbraakdetectiesystemen, Objectbeveiliging, Toegangscontrolesystemen
 

BBN heeft zich gespecialiseerd in diensten op het gebied van: mobiele surveillance alarmopvolging surveillancerondes brand-/sluitrondes openingsrondes alsmede objectbeveiliging Daarnaast worden door BBN een aantal algemene dienstverlenende taken uitgevoerd zoals receptiediensten.  

Categorie: Objectbeveiliging, Surveillance
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging
 

Bewakingsdienst Leende is een particuliere beveiligingsorganisatie die iedere vorm van bewaking graag voor haar rekening neemt. Van bedrijfs- en evenementenbeveiliging tot objectbewaking, van receptie- en portiersdiensten tot bouwplaatsbeveiliging.

Daarbij staat ook onze hondenbrigade altijd paraat. Bovendien hebben we ruim … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie
 

 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging
 

DGPgroep Security is een erkend beveiligingsbedrijf, goedgekeurd door het ministerie van Justitie.Wij onderscheiden ons door de nadruk te leggen op goed opgeleid en representatief beveiligingspersoneel en een hoog servicegehalte.  

Categorie: Objectbeveiliging
 

EBN is gespecialiseerd in het leveren van diverse beveiligingsdiensten zoals objectbeveiliging, winkelsurveillance, industrie- en bedrijventerreinbewaking, elektronische beveiliging en camerasystemen alsmede het opstellen risico-analyses en preventie-adviesplannen.  

Categorie: Camerasystemen, Objectbeveiliging, Surveillance
 

 

Categorie: Objectbeveiliging, Surveillance
 

U kunt Gerding Security Service inhakelen voor evenementen- en horecabeveiliging, winkelsurveillance, objectbewaking, receptie- en portiersdiensten zowel als mobiele surveillance.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Portiers, Receptie, Surveillance, Horecabeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,89 seconden.