Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Guler Beveiliging is een dienstverlener op het gebied van beveiligingstechniek en ICT voor zowel particuliere en zakelijke klanten. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsinstallatiebedrijf.  

Categorie: Installatiediensten
 

Beveiligingstechniek Van Rossum is specialist op het gebied van elektronische beveiligingssystemen. Wij bieden pasklare oplossingen die u helpen de risico's tegen brand, inbraak, diefstal en fraude te minimaliseren.  

Categorie: Installatiediensten
 

BeveiligingsVisie levert en installeert beveiligingssystemen voor woonhuis en bedrijf. Wij installeren conform de BORG-regeling en wij zijn erkend door de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven (VEB).  

Categorie: Installatiediensten
 

 

 

De Nederlandse beveiligingsindustrie is een turbulente bedrijfstak waarin veel gebeurt. Overnames, samenwerkingsverbanden en professionalisering zijn aan de orde van de dag. Dat rechtvaardigt een professioneel vakportaal. Beveiligingswereld.nl is op haar gebied het grootste en meest geraadpleegde portaal in Nederland.

Een … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

De Beveiligingswinkel wil een professionele retailer zijn in beveiligingsprodukten die door een degelijke organisatie met bekwame, goed opgeleide mensen optimaal inspeelt op de wensen en behoeften van de klant.

Groei én winst zijn daarvan het resultaat. Groei wordt als een voorwaarde gezien voor de verdere versterking … 

Categorie: (On-Line) Winkels
 

Voorheen was een elektronische beveiligingsinstallatie ervoor om ongewenste indringers en/of ongewenste situaties te signaleren (brand). Dit is nog steeds de primaire taak van een beveiligingsinstallatie maar tegenwoordig kunnen deze meerdere taken vervullen zoals temperatuurbewaking, waterstandbewaking, technische alarmen, etc.  

Categorie: Installatiediensten
 

Bewacom legt zich ondermeer toe op het verrichten van mobiele surveillance, receptiediensten, camerabawaking en evenementenbeveiliging.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Bewakingsdienst Leende is een particuliere beveiligingsorganisatie die iedere vorm van bewaking graag voor haar rekening neemt. Van bedrijfs- en evenementenbeveiliging tot objectbewaking, van receptie- en portiersdiensten tot bouwplaatsbeveiliging.

Daarbij staat ook onze hondenbrigade altijd paraat. Bovendien hebben we ruim … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie
 

Wij hebben de afgelopen 37 jaar een brede beveiligingservaring en -expertise opgebouwd die wij inzetten voor steeds meer opdrachtgevers die precies weet waarvoor ze bij ons terecht kunnen, veelzijdige bewakingsspecialist zonder franje.

Wij zijn een flexible bewakingsorganisatie met gemotiveerde, representatieve medewerkers. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Reeds 30 jaar vakkennis, goede opleiding, enthousiasme en liefde voor het vak, dat zijn de kenmerken van onze beveiligers. Ervaren rotten in het vak en leergierige jonge mensen die snel ervaring opdoen en met een gezonde dosis vakkundig wantrouwen de belangen van de opdrachtgevers beschermen.

Van Gijn is werkzaam in 's-Hertogenbosch … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

Bewaking en beveiliging zijn doorgaans niet de primaire activiteiten van een organisatie. Vaak is onduidelijk welke schade kan ontstaan of welke incidenten zich kunnen voordoen.

Bewakingsdienst Zuid West adviseert u door de risicofactoren in kaart te brengen en passende maatregelen aan te bevelen. Laat u adviseren door onze … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

BGB biedt integrale kwaliteitszorg bij advisering, installatie en onderhoud van uw beveiligingsinstallatie alsmede advies op het gebied van hang- en sluitwerk.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Beveiliging Gelderland Brabant (BGB Beveiliging) is een allround beveiligingsinstallatiebedrijf. Een gecertificeerde én vakkundig geïnstalleerde alarminstallatie heeft een zodanig preventieve werking dat de kans om betrokken te raken bij een (poging tot) inbraak met 85 tot 90% afneemt.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,99 seconden.