Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 23

SecuredDocuments is een innovatieve en CWA gecertificeerde Security Printer die zich toelegt op de productie van beveiligd waardedrukwerk en op de verwerking van vertrouwelijke informatie. Onze producten en diensten bieden oplossingen tegen allerhande vormen van fraude met documenten en binnen document- en informatiestromen.

 

Categorie: Informatiebeveiliging
 

AVG wil over de hele wereld computersystemen beschermen met behulp van de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën. AVG is inmiddels een van de grootste spelers op de markt voor beveiligingssoftware.

AVG heeft de meest vooraanstaande experts op het gebied van software-ontwikkeling, bedreigingsdetectie, beveiligingspreventie … 

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

Zoekt u een partner op strategisch en tactisch niveau om hedendaagse uitdagingen op het gebied van criminaliteitsbestrijding, beveiliging van bedrijfsgegevens en security management het hoofd te bieden.

Com-Connect kan die partner voor uw bedrijf of organisatie zijn. Onze dienstverlening bestaat uit trainingen, opleidingen, … 

Categorie: Informatiebeveiliging, Recherche- en opsporingsdiensten
 

CRYPSYS heeft meer dan 20 jaar focus en expertise op het gebied van ICT-security. Wij ondersteunen ruim 700 resellers waarvan vele al meer dan 10 jaar! Onze focus ligt op de gebieden data leakage, managed security, email security, web security, encryptie en endpoint security.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

Betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie is voor organisaties noodzakelijk om strategische en operationele beslissingen effectief te kunnen ondersteunen. Binnen Risk Services (een onderdeel van de Audit praktijk) heeft Deloitte diensten gebundeld op het gebied van risicomanagement & control, inclusief IT-auditdiensten. … 

Categorie: Informatiebeveiliging
 

Denocard richt zich op logistieke optimalisatie en waardeberging. Denocard Jadrimex richt zich op geldverwerking en cashmanagement. De overeenkomst tussen beide bedrijven is dat het in alle gevallen om logistiek gaat of het nu op het gebied van goederen, documenten of geld is.

Denocard en Denocard Jadrimex ondersteunen al bijna … 

Categorie: Informatiebeveiliging
 

F-Secure heeft zich in 20 jaar ontwikkeld tot een wereldspeler op de markt voor online en mobiele beveiliging. Onze technologische innovaties bieden het hoofd aan de continu veranderende beveiligingsbedreigingen.  

Categorie: Informatiebeveiliging
 

 

Categorie: Beveiligingssoftware, Informatiebeveiliging
 

 

Categorie: Informatiebeveiliging
 

Imperva is wereldmarktleider in databeveiliging. Imperva levert en implementeert oplossingen die betrekking hebben op uw gehele Applicatie Data Security Lifecycle.  

Categorie: Informatiebeveiliging
 

InToto Camerasystemen installeert voor het MKB eenvoudige en complexe IP-camerasystemen inclusief de bijbehorende software.

Tevens verzorgt ons bedrijf de opslag van videobewakingsbeelden en indien gewenst, het online maken van systeemback-ups met deze beelden.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Informatiebeveiliging, Installatiediensten
 

ISSX richt zich op architectuur, integriteit en veiligheid (security) op het gebied van ICT en informatiebeveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van penetratietesten, systeem audits en security audits.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk MKB-bedrijven of (dochter)ondernemingen van multinationals in sectoren … 

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

   

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

Kaspersky Lab is een internationaal softwarebedrijf dat oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico's als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

… 

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

Lesscher IT is al jaren een begrip in (complexe) kantoorautomatisering en databeveiliging. Voor organisaties met 5 tot meer dan 1000 werkplekken verzorgen wij de complete automatisering.  

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,96 seconden.