Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 13

ARAS is een full service distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur met als doel het leveren van betrouwbare toegangscontrole-, inbraakdetectie- CCTV- Security management en branddetectie systemen aan erkende installateurs.

Een oerdegelijk, Hollands familiebedrijf dat groot is geworden door persoonlijke service, … 

Categorie: Camerasystemen, Gas- en rookdetectie, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

CCTV systemen

 

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

In industrie en utiliteit zorgen Colt systemen ervoor dat mensen werken of ontspannen in een sfeer waarin lucht, licht en veiligheid in balans zijn. Onze werkterreinen zijn klimaattechniek en brandbeveiliging.  

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

Compur Monitors GmbH. (München) is fabrikant van industriële gasdetectie-apparatuur en tevens pionier van de draagbare gasdetector.  

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot het grootste brandbeveiligingsbedrijf van Limburg. Ons team bestaat uit 47 vakkundige medewerkers, en heeft de beschikking over 6100 m² bedrijfsruimte en 17 servicebussen. Met het totaalpakket brandbeveiliging, branddetectie en opleidingen kunnen wij … 

Categorie: Brandbeveiliging, Gas- en rookdetectie, Opleidingen en trainingen
 

Dräger Safety biedt zijn klanten volledige oplossingen voor gevarenbeheer met speciale aandacht voor persoonlijke bescherming en veiligheid van productiebedrijven. Het huidige assortiment van de afdeling Safety bevat vaste en mobiele gasdetectiesystemen, adembeschermingsmiddelen, brandweeruitrustingen, professionele duikuitrusting … 

Categorie: Gas- en rookdetectie, Persoonlijke beveiligingsmiddelen
 

FireSense Benelux is importeur van AirSense hooggevoelige gasdetectie-, vlamdetectie-, aspiratierookdetectie- en thermische sensorkabelsystemen met bijbehorende proefbrand- en testapparatuur.  

Categorie: Brandbeveiliging, Gas- en rookdetectie
 

FireX is een erkend branddetectiebedrijf. Dit biedt u de garantie dat uw opdracht door een team van specialisten op een deskundige en professionele wijze zal worden behandeld. FreX streeft voortdurend naar innovatie en verbetering van onze systemen en dienstverlening.  

Categorie: Brandbeveiliging, Gas- en rookdetectie
 

Hemmink is importeur van elektrotechnisch installatiemateriaal, bevestigingsmateriaal, kabeltelevisiecomponenten, draad en kabel, beveiligingsmateriaal en technische tapes.  

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

HONOR is ontwikkelaar, vernieuwer, producent en adviseur van complexe(re) persoonlijke beschermingsmiddelen zoals valbeschermende systemen, middelen voor redding en evacuatie van personen, gaspakken, chemicaliënkleding, hittewerende kleding en gasdetectie-apparatuur.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Gas- en rookdetectie, Opleidingen en trainingen, Werkkleding en uniformen
 

IGNIS SYSTEMS is een CCV erkend branddetectiebedrijf. Wij leveren professionele branddetectie componenten, gecertificeerde brandmeldcentrales, ontruimingssystemen, DECT-systemen, gasdetectie-, vlamdetectie- en toegangscontrolesystemen. Tevens is IGNIS SYSTEMS een CCV erkend opsteller van programma's van eisen (PVE-en).  

Categorie: Brandbeveiliging, Gas- en rookdetectie, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Gas- en rookdetectie
 

Sense-WARE is gespecialiseerd in de advisering over en plaatsing van vlam-, vonk- en gasdetectiesytemen die met name worden toegepast in de (petro)chemische en de olie- en gasindustrie.  

Categorie: Gas- en rookdetectie
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.