Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

Het Beccaria Instituut bestaat sinds 1999 en heeft zich in 10 jaar tijd bewezen als hét platform voor middelbaar en hoger veiligheids- en beveiligingsonderwijs in Nederland. Wij verzorgen opleidingen op het gebied van veiligheid, criminaliteitspreventie en antiterrorisme.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten, Detachering, Evenementenbeveiliging, Opleidingen en trainingen
 

Bectro Installatietechniek heeft zich ontwikkeldin diverse disciplines zoals brand- en beveiligingsinstallaties. In 2005 wordt Bectro Elektrotechniek overgenomen door de ULC Groep. De naam werd gewijzigd in de huidige naam. Wij zijn gespecialiseerd in beveiligings- en brandmeldinstallaties en het aanleggen van volledige datanetwerken.  

Categorie: Brandbeveiliging, Communicatiesystemen, Installatiediensten
 

 

Categorie: (On-Line) Winkels
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Opleidingen en trainingen
 

Beekman Elektro installeert en onderhoudt installaties voor particulieren en zakelijke klanten. Wij realiseren altijd hoogwaardige oplossingen. Hierbij richten wij ons op onze kerngebieden elektro, telecom, beveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en communicatie.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

BeeSafe is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, implementeren en onderhouden van elektronische beveiligingssystemen. Het aantal woning- en bedrijfsinbraken stijgt in Nederland, vooral nieuwbouw wijken en industrie gebieden zijn het doelwit. BeeSafe levert de apparatuur en heeft de knowhow om deze confrontatie te kunnen vermijden. … 

Categorie: Inbraakdetectiesystemen
 

Belcentrale Security is een zusterbedrijf van Belcentrale. Sinds 2006 is Belcentrale actief in de telecombranche. Sinds kort levert Belcentrale Security beveiligingsoplossingen voor het mkb. Door de jarenlange ervaring in de IT en telecom kunnen we hierdoor de ondernemers ontzorgen!

 

 

 

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Wij kunnen u helpen met het nemen van voorzorgsmaatregelen in de vorm van elektronische beveiliging. Daarbij moet u denken aan glasbreukdetectie, infraroodbeveiliging van ruimten, sirenes, brand-, rook- en bewegingmelders, noodverlichting, buitenverlichting, video intercominstallatie, camerabewaking maar ook aan een rechtstreekse verbinding … 

Categorie: Installatiediensten
 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles dat met sloten, deuren en de beveiliging hiervan te maken heeft.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Benschop heeft een groot aantal referentiegroepen zoals Eneco, het Ministerie van Defensie, Luchthaven Schiphol, het Van der Valk Horeca concern, diverse gerenommeerde architectenbureaus, aannemingsbedrijven, gemeenten, woningbouwverenigingen en honderden particulieren.  

Categorie: Installatiediensten
 

Berende inbraakbeveiliging is een professionele beveiligingsinstallateur die complete beveiligingsprojecten van de tekentafel tot de inbedrijfstelling verzorgd. Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.  

Categorie: Installatiediensten
 

Hoe betrouwbaar zijn uw systemen en hoe goed bent u bestand tegen verstoringen? Hoe lang duurt het voordat uw ICT-systemen hersteld zijn na een brand, stroomstoring of een cyberaanval? En loopt u het risico dat vertrouwelijke informatie terechtkomt op wikileaks? Hoe goed bent ú beschermd?

Om de betrouwbaarheid van uw … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Computerbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,95 seconden.