Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 38

 

De focus van 2Build4 ligt op infrastructuur en security. De toenemende mobiliteit van medewerkers, en de groeiende behoefte aan informatie en communicatie, is het werkterrein van 2Build4. Een netwerk moet het “gewoon doen”, ongeacht de locatie van de medewerker en de informatie.  

Categorie: Communicatiesystemen, Computerbeveiliging
 

Anubis PC Security biedt oplossingen voor het beveiligen en beheren van uw netwerk- en computersystemen, uw internetverbinding almede uw data en software.

Wij hebben op dit gebied bij kleine en grote bedrijven en instellingen, een respectabele hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd.

Wij bieden totaaloplossingen … 

Categorie: Computerbeveiliging
 

AVG wil over de hele wereld computersystemen beschermen met behulp van de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën. AVG is inmiddels een van de grootste spelers op de markt voor beveiligingssoftware.

AVG heeft de meest vooraanstaande experts op het gebied van software-ontwikkeling, bedreigingsdetectie, beveiligingspreventie … 

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

Hoe betrouwbaar zijn uw systemen en hoe goed bent u bestand tegen verstoringen? Hoe lang duurt het voordat uw ICT-systemen hersteld zijn na een brand, stroomstoring of een cyberaanval? En loopt u het risico dat vertrouwelijke informatie terechtkomt op wikileaks? Hoe goed bent ú beschermd?

Om de betrouwbaarheid van uw … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Computerbeveiliging
 

BlackIP is dé specialist in Nederland die zich volledig richt op hardwarematige security-oplossingen.  

Categorie: Computerbeveiliging
 

Collis faciliteert beveiligde draadloze betalingstransacties.  

Categorie: Computerbeveiliging
 

CRYPSYS heeft meer dan 20 jaar focus en expertise op het gebied van ICT-security. Wij ondersteunen ruim 700 resellers waarvan vele al meer dan 10 jaar! Onze focus ligt op de gebieden data leakage, managed security, email security, web security, encryptie en endpoint security.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

Ellips Systemen is een beveiligingsbedrijf met Kema Certificaat en levert en installeert beveiligingssystemen, toegangscontrolesystemen, observatiesystemen, telefooncentrales en computersystemen.  

Categorie: Computerbeveiliging, Installatiediensten
 

Fox-IT is een gespecialiseerd IT Security bedrijf met een gedegen kennis van beveiliging en rechercheonderzoek. Haar missie is het realiseren van beveiligingsoplossingen en het oplossen van beveiligingsproblemen voor cliënten waarbij beveiliging van groot belang wordt geacht. Zij richt zich met name op het verhogen van het veiligheidsniveau … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Computerbeveiliging
 

Het heeft voordelen om voor beveiliging als service te kiezen. Op deze manier kunt u zich bezighouden met uw werk zonder dat u zich druk hoeft te maken over IT-beveiliging, beveiligingsinstellingen of software-updates. Dit kunt u aan de professionals overlaten. Global Cloud Services zorgt ervoor dat uw bedrijf beveiligd is tegen dreigingen … 

Categorie: Computerbeveiliging
 

Met ruim 500 medewerkers in Nederland en België is Inter Access al meer dan 30 jaar de IT-dienstverlener bij uitstek voor middelgrote organisaties in de publieke sector, de zorgsector, financiële dienstverlening en kennisintensieve organisaties.  

Categorie: Communicatiesystemen, Computerbeveiliging
 

Telindus-ISIT helpt u bij het ontwerpen van een geïntegreerde beveiligingstopologie waarbij diverse middelen nauw met elkaar samenwerken en via één user interface kunnen worden beheerd. Hoe eenvoudiger uw netwerk is opgezet, hoe makkelijker en veiliger het is te beheren.  

Categorie: Communicatiesystemen, Computerbeveiliging
 

ISSX richt zich op architectuur, integriteit en veiligheid (security) op het gebied van ICT en informatiebeveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van penetratietesten, systeem audits en security audits.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk MKB-bedrijven of (dochter)ondernemingen van multinationals in sectoren … 

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

   

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

Kahuna Network Solutions BV biedt beheerde security diensten (managed services) die bijdragen aan Managing Security. Kahuna helpt organisaties op elk moment, op elke plaats, veilig en efficiënt informatie uit te wisselen. Kahuna Network Solutions adviseert ook over security beleid.  

Categorie: Computerbeveiliging, Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.