Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 81

 

Osec staat voor Otten Security en is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaande groothandel in elektronische beveiligingsproducten. Osec is gepecialiseerd in de levering van inbraakdetectiecentrales in combinatie met toegangscontrolesystemen.  

Categorie: Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

Panasonic Netherlands B.V. is distributeur van Panasonic producten voor de Nederlandse markt. Panasonic levert producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in een multimarket organisatie.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen
 

PB Electronics is leverancier van 4 productgroepen te weten Closed Circuit TV, draadloze alarmsystemen, stand-alone brandbeveiligingsproducten, toegangscontrole waaronder deurvideo- en audiotelefoons tot 8 deuren.  

Categorie: Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Camerasystemen
 

PowerView is specialist in het integreren van beeld, beveiliging, netwerken en biometrische identificatie. De nadruk ligt nu op digitale surveillanceproducten.  

Categorie: Camerasystemen
 

   

Categorie: Camerasystemen
 

Bosch Security Projects levert expertise voor compleet geïntegreerde safety- en securityoplossingen die uw bedrijfsomgeving bewaken en de veiligheid en productiviteit van uw bedrijf verbeteren.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

Secura Buitenbeveiliging realiseert veiligheidsvoorzieningen, zoals hekwerken en toegangscontrole, op bedrijventerreinen, particuliere terreinen en op openbare ruimtes met allerlei (speel-)voorzieningen waar overheden verantwoordelijk voor zijn.  

Categorie: Camerasystemen
 

Security Haaglanden is al meer dan 8 jaar de expert op het  gebied van beveiligingen: Alarmsystemen en HD Camerasystemen kwalitatief hoogwaardig ontwikkeld systemen, met uw smartphone live kijken en terugspelen.
Wij richten ons op de zakelijke  en particuliere klanten markt. Onze kerndiensten zijn zakelijk en particuliere … 

Categorie: Camerasystemen, Installatiediensten
 

Siqura streeft ernaar de mobiliteit en openbare veiligheid te verbeteren door de levering van betrouwbare, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor videobewakingsvraagstukken.  

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

Sony CCTV levert geïntegreerde en complete CCTV-oplossingen, van camera's tot volledige controlekamers. De oplossingen van Sony worden door veel organisaties gebruikt, waaronder banken, benzinestations, scholen, winkelcentra en overheidsinstellingen.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen
 

SPIE Nederland B.V. is onderdeel van de SPIE S.A. groep die in circa 30 landen actief is. Door een netwerk van 400 regionale buurtvestigingen in Europa zijn we altijd dichtbij u. SPIE S.A. is gevestigd in Cercy in Frankrijk en maakt een omzet van ongeveer € 4 miljard en met circa 30.000 medewerkers.  

Categorie: Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen
 

Tele Connect Videosystemen is een groothandel voor de installateur en werkt samen met adviesbureaus voor camerasystemen.  

Categorie: Camerasystemen, Installatiediensten

De noodzaak van goede beveiliging blijft actueel. TKH staat voortdurend voor de uitdaging om u en uw objecten goed beveiligd te houden. De technologie die uw veiligheid ondersteunt ontwikkelt zich razendsnel, zeker zo snel als de vraag naar intelligente beveiligingsoplossingen om het werk van beveiligingsmedewerkers te verlichten en efficiënter … 

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen, Toegangscontrolesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,96 seconden.