Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

 

Categorie: (On-Line) Winkels
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Een goede beveiliging begint bij een goed advies. Wij kunnen u als VEB-installateur helpen met het opstellen van een risicoanalyse voor gebouw en personeel. Aan de hand van deze analyse kunnen wij u mogelijke verbeteringen aandragen.  

Categorie: Installatiediensten, (On-Line) Winkels
 

Basro is een professioneel installatiebedrijf, met enerzijds de voordelen van een grote landelijk werkende organisatie en anderzijds de flexibiliteit en service van de plaatselijke installateur.  

Categorie: Installatiediensten
 

Batotech heeft een speciaal opgeleid team dat zich richt op de aanleg van nieuwe installaties en de service van alarm-, telefonie-, brandmelding- en camera-installaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

Battery Benelux is een begrip in de wereld van hooraccessoires voor audiciens, audiologische centra, laboratoria, gehoorbescherming en overige bedrijven werkzaam in het kader van gehooroplossingen of -bescherming.  

Categorie: Medische veiligheidsapparatuur
 

Bavak biedt beveiligingsoplossingen aan grote organisatie zoals vliegvelden, banken, overheden, multinationals en nationale bedrijven. Maar ook (geintegreerde) beveiligingsoplossingen voor een kantoorpand, een fabriekscomplex of een industrieterrein. Bavak opereert nationaal maar heeft steunpunten in Zweden, Engeland en Amerika.

Categorie: Explosievenopsporing en -opruiming, Opleidingen en trainingen, Toegangscontrolesystemen
 

BB Lightconcepts maakt innovatief gebruik van energiezuinige LED technologie en duurzame materialen.  

Categorie: Verlichting
 

BBA (Brandbeveiliging Alkmaar) is gespecialiseerd in de levering van brandbeveiligings- en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij verzorgen de verkoop, jaarlijkse verplichte controle, reparatie en hervulling (poeder, schuim en Co2) van kleine blusmiddelen alsmede het onderhoud en de installatie van blusgas-, brandmeld- en ontruimingsinstallaties. … 

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten, Blusmiddelen
 

De BBD bestaat sinds 1982 en heeft niet alleen in de eigen regio maar ook ver daarbuiten een uitstekende naam verworven. Met 85 medewerkers heeft de organisatie op het gebied van surveillance, security en facility een permanente plaats op de markt ingenomen.  

Categorie: Surveillance
 

BBN heeft zich gespecialiseerd in diensten op het gebied van: mobiele surveillance alarmopvolging surveillancerondes brand-/sluitrondes openingsrondes alsmede objectbeveiliging Daarnaast worden door BBN een aantal algemene dienstverlenende taken uitgevoerd zoals receptiediensten.  

Categorie: Objectbeveiliging, Surveillance
 

Leverancier van Draadloze Outdoor Verbindingen, Thermische camera’s, Industriële/office switches met PoE/PoE+/PoE++/Fiber Optic ports geschikt voor beeld- , audio- en data verbindingen en ANPR camera’s.


 

 

Het doel van BCM Academy is om aantoonbaar en blijvend aan de duurzaamheid, continuïteit en stabiliteit van organisaties bij te dragen. Het streven is een vanzelfsprekende aanwezigheid en actieve inzet van Business Continuity Management in iedere organisatie, ongeacht de omvang of aard.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

BD Service Nederland BV is een door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) erkend branddetectiebedrijf gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren, onderhouden en certificeren van brandmeldinstallaties.  

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.