Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 189

 

G4S is specialist op het gebied van beveiliging en veiligheid en biedt een uitgebreid producten- en dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van advies tot en met uitvoering. G4S heeft in Nederland 9.000 medewerkers.  

Categorie: Beveiligingsdiensten

Mensen willen plezierig en onbezorgd werken, wonen, recreëren en leren. Een inspirerende en veilige leefomgeving vraagt om integrale oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. In Trigion vinden organisaties een partner die inspireert en veiligheid creëert, in de wereld … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Uw veiligheid en die van uw medewerkers staan bij ons centraal. Wij luisteren naar u, denken met u mee en leven ons in uw situatie in. Vervolgens bieden wij u een passende, flexibele beveiligingsoplossing.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

ABC Security hecht waarde aan het nakomen van afspraken, aan korte communicatielijnen en aan heldere instructies. Deze vormen de basis voor een goede samenwerking.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging
 

AFI Security biedt u een breed scala mogelijkheden met voor iedere situatie een passende beveiligingsoplossing. AFI Security onderscheidt zich door goed opgeleide en representatieve beambten te leveren. Voorafgaand aan de opdracht gaan wij met u aan tafel om uw wensen in kaart te brengen. Een evaluatie na afloop van uw opdacht is een vast … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Surveillance, Bouwlocatiebeveiliging
 

De AGS Groep B.V. (Agency of Global Security) is de holdingmaatschappij waaronder 8 facilitaire beveiligingsbedrijven opereren, waaronder AGS-FreightWatch, ESMC (European Security Monitoring Centre), Meldkamer Vlaardingen, AGS Recherchediensten, Trackingshop, Freightsecurity, Secutrans en Altijd Bereikbaar.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Alliance Security is een organisatie die zich o.m. bezig houdt met beveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Als erkende particuliere beveiligingsorganisatie hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist in beveiliging. Onze veelzijdigheid komt tot uiting in de brede dienstverlening die wij snel en adequaat bieden op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Daarbij staat respect centraal. Ons uitgangspunt is dat veiligheid samenhangt … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Vanuit de werkmaatschappij ASG Security bieden wij een totaalpakket beveiligingsdiensten. Onze expertise op het gebied van surveillance- en speurhonden vindt plaats in onze ASG K-9 Unit. Zij beschikken over een professionele kennel in Lelystad.

Het verzorgen van diverse beveiligingsopleidingen bieden wij aan vanuit onze ASG … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Speur- en verdedigingshonden, Opleidingen en trainingen
 

De missie van Alpha Vigilanti bestaat uit het aanbieden van kwalitatief goede dienstverlening binnen de beveiliging in het algemeen en binnen onze passie, beveiliging met honden, in het bijzonder.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Speur- en verdedigingshonden
 

Door ruim 10 jaar ervaring heeft Altec oplossingen voor vrijwel alle (brand)beveiligingsvraagstukken. Onze specialisten hebben een toonaangevende reputatie opgebouwd en zien het als uitdaging om, samen met onze opdrachtgevers en innovatieve middelen, uw "toekomst" veiliger te maken.

Door het bundelen van de … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Brandbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 8,68 seconden.