Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 102

 

De meest actuele kennis van brandveiligheid wordt door DGMR ingezet om de opdrachtgever en gebruiker te ondersteunen in zijn verantwoordelijkheid gedurende de hele levenscyclus van een object. Dit resulteert in een hoogwaardig advies met in veel gevallen slimme oplossingen die onze klanten kosten besparen.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Brandbeveiliging
 

Dijkoraad Viavesta is een onafhankelijk gecertificeerd inspectie- en adviesbureau op het gebied van brandveiligheid en brandweerondersteuning. Wij bestaan uit een groep specialisten en zijn werkzaam voor zowel de overheid als het bedrijfsleven.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Brandbeveiliging
 

DSP-groep is een landelijk bureau voor onderzoek, advies en management op het gebied van criminaliteitspreventie. Er werken zestig medewerkers en we hebben vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Onze aanpak is inhoudelijk, flexibel en resultaatgericht.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Disc is in Nederland één van de grootste adviesbureaus op het gebied van arbo, kwaliteit, milieuzorg en brandveiligheid. Ons dienstenpakket varieert van werkplekinspecties tot de ontwikkeling van complete managementsystemen.

Disc heeft de kennis en personele capaciteit in huis om u professioneel te begeleiden … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Detachering
 

ECP-EPN is het platform waar overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties kennis uitwisselen en samenwerken om de ontwikkeling van de Nederlandse informatiesamenleving te bevorderen.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Belangenorganisaties
 

Electrix biedt diensten aan zoals keuring en renovatie van uw huidige elektra-installatie in uw woonhuis of bedrijf.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Installatiediensten
 

Elektro Actief adviseert, ontwerpt en implementeert elektronische beveiligingsoplossingen. Wij hebben veel ervaring in het analyseren en managen van risico’s. In onze beveiligingsoplossingen staat daarom techniek centraal als middel en niet als doel.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Installatiediensten
 

ENKABO is als erkend adviesbureau aangesloten bij een certificeringinstelling voor Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Sinds 2000 adviseren en begeleiden wij gemeenten en projectontwikkelaars bij de implementatie van de eisen van het politiekeurmerk in nieuwbouwprojecten.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

ESA ondersteunt opdrachtgevers bij het vinden van antwoorden op beveiligings- en veiligheidsvraagstukken.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Europol is opgericht om informatie over criminaliteit in Europa te verwerken. Het personeel bestaat uit vertegenwoordigers van de nationale rechtshandhavingsdiensten (politie, douane, immigratiediensten, enz.). De raad van bestuur bestaat uit één vertegenwoordiger per EU-lidstaat.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Facilicom Services Group is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verlenen onze diensten kwalitatief hoogwaardig, efficiënt en flexibel.

Facilicom kan op vrijwel ieder facilitair terrein de juiste mensen op de … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Receptie, Risk management
 

De kernactiviteit van Facility Service is het aanbieden van integrale facilitaire diensten.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Ontruimingstechnieken
 

Fortinet is een expertbedrijf op het gebied van netwerkbeveiliging en unified threat management (UTM) en helpt bedrijven bij de inrichting van een betrouwbare beveiligingsstrategie binnen organisaties.


 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Beveiligingssoftware
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.