Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

Brandblussers spelen een belangrijke rol bij de brandveiligheid van uw bedrijf of woning. Meer dan 80% van de branden worden namelijk met een draagbare brandblusser of brandslanghaspel geblust. Succesvol blussen is alleen mogelijk met regelmatig geïnspecteerde en goed onderhouden blusmiddelen.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

AWE-TECH Beveiligingstechniek is een allround beveiligings-installateur voor bedrijf en particulier. U bent bij ons aan het juiste adres voor:

Inbraakbeveiliging Camerabeveiliging Toegangstechniek Mobiel observatiesysteem alsmede Intercom systemen Omdat we kwaliteit graag aantoonbaar maken is AWE-TECH Beveiligingstechniek … 

Categorie: Installatiediensten
 

AXA Stenman ontwikkelt een een complete range hang- en sluitwerkproducten. Het bedrijf heeft productielocaties in Nederland, Frankrijk, Polen en Thailand en verkoopkantoren in Denemarken en Duitsland.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Axima Brandbeveiliging levert, controleert en repareert van kleine blusmiddelen. Verder levert het bedrijf EHBO- en BHV - producten.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Axit is een onafhankelijk bedrijf met specialistische kennis op het gebied van observatiecamera systemen. Axit voert site surveys uit, maakt maatwerk software voor meldkamers en blinkt uit in kennis over (draadloze) netwerken.

Axit heeft meerdere wereldprimeurs op het gebied van communicatie en intelligente beveiligingoplossingen … 

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

AXX - Recherche heeft een ambitieus en gespecialiseerd team van medewerkers die de basis vormen voor het realiseren van onze opdrachten. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor de zorgvuldigheid van uitvoering, de betrouwbaarheid in rapportage en het menselijke gezicht naar betrokkenen.

 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

AZ Techniek ontwerpt, installeert, levert en onderhoudt alle installaties volgens de regels, normen en of erkenning van o.a. de Unto-VNI en NVP.  

Categorie: Bliksembeveiliging, Brandbeveiliging, Communicatiesystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten
 

Azurity is een beveiligingsbedrijf voor het inhuren van beveiligings professionals. Azurity brengt vraag en aanbod van beveiligingsprofessionals en opdrachtgevers bij elkaar.

 

 

 

 

B&G Hekwerk is uitgegroeid van hekwerkproducent tot een eigentijdse allround beveiliger met moderne en toonaangevende productiefaciliteiten. In een tijd met snelle ontwikkelingen waarin ‘standaard beveiliging’ bijna nooit volstaat, heeft B&G zich gespecialiseerd in innovatieve toepassingen.

Daarmee is het … 

Categorie: Hekken en deuren
 

B&W Elektro en beveiliging is een elektro-technisch installatiebedrijf met ruim 10 jaar ervaring in het maken van complete elektro-installaties die wij ontwerpen, tekenen én installeren.  

Categorie: Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

B-Able heet een zeer uitgebreid en bewezen track record in het leveren van beveiligingsoplossingen voor Europese organisatie.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

B. Klück Beveiliging is BORG erkend en voldoet aan de eisen van erkenning van de NCP, evenals aan de eisen van erkenning van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is dus een erkend PKVW® bedrijf. Op het gebied van elektronische beveiligingsmaatregelen, alarm-, camera- en toegangscontrolesystemen, leveren wij maatwerk.  

Categorie: Installatiediensten
 

Steeds meer particulieren en bedrijven zijn de afgelopen jaren door B.A.B. Huisman geadviseerd en beveiligd. Naast elektronische beveiliging installeren wij o.a. ook elektrotechnische installaties, camerasystemen, toegangscontrole en datanet bekabeling.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Hekken en deuren, Inbraakdetectiesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.