Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

Aselcom Beveiligingswinkel voor de betere bewakingscamera's en harddiskrecorders voor opnemen en meekijken via internet.
 

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Mistgenerator, Toegangscontrolesystemen
 

Master Lock is werelds grootste producent van hangsloten en aanverwante veiligheidsproducten. Er werken meer dan 1.300 mensen op het hoofdkantoor en de hangslotenproductie-afdeling in Milwaukee in de VS.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Of het nu gaat om toegangsbeheer, beveiliging tegen brand en inbraak of camera-observatie, Asint maakt beveiliging eenvoudig en inzichtelijk. Wij bouwen en installeren modulaire systemen naar uw wensen en volledig op maat. Asint Security Systems is een door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) erkend Borg beveiligingsbedrijf.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

AsiQ Beveiliging levert advies, diensten en producten op het gebied van elektronische beveiliging. Het gaat daarbij in het bijzonder om systemen voor inbraaksignalering, camera-observatie, toegangscontrole en intercomsystemen, service, onderhoud en alarmcentralediensten.  

Categorie: Installatiediensten
 

Beroepsvereniging voor securityprofessionals

 

 

Allround Security Protection (ASP) verzorgt de beveiliging en communicatie en alle bijbehorende diensten, zowel voor de particuliere als de zakelijk markt. Dat geldt voor zowel inbraak-, brand- als toegangsbeveiliging en telecom.  

Categorie: Brandbeveiliging, Inbraakdetectiesystemen, Woonhuisbeveiliging
 

De producten en diensten van ASSA ABLOY leveren een belangrijke bijdrage aan uw gevoel van zekerheid en veiligheid. Met 50 kwaliteitsmerken, 150 werkmaatschappijen en 32.000 professionals in 40 landen zijn wij wereldmarktleider in ‘door opening solutions’.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

Met ruim 40 medewerkers die werken vanuit onze vestigingen in Raalte en Nijverdal, kunnen wij alle elektrotechnische installaties verzorgen zoals licht- en krachtinstallaties, inbraak- en brandmeldbeveiligingen, cameratoezicht, telefonie, geluid, oproepsystemen, data-communicatie en domotica.  

Categorie: Installatiediensten
 

ASTEC importeert en distribueert elektronische brandmeld- en beveiligingsapparatuur.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Hekken en deuren
 

Astrea levert oplossingen voor ontruimingssystemen en geluiddistributiesystemen voor de zakelijke markt die voldoen aan de strengste eisen van de nieuwe wetgeving en NEN 2575 type A.  

Categorie: Ontruimingstechnieken
 

ATC Beveiligingstechniek heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van inbraakbeveiliging. Of het nu gaat om het plaatsen van een extra slot of een complete elektronische installatie, bij ons bent u aan het juiste adres.


 

Categorie: Installatiediensten
 

Iedere Atent-poort wordt door ons of door een van onze collega's geleverd. Door onze nauwe samenwerking met Lancker Signaaltechniek kunnen wij u tevens volledige hekwerkautomatisering aanbieden.

Maar ook voor toegangscontrolesysteem, camerabewaking, persoonsregistratie en hoog-spanningsafscheidingen, slagbomen, road-barriërs … 

Categorie: Hekken en deuren
 

Atlas Beveiliging staat voor professionele dienstverlening. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Zij wil als ondernememende organisatie een resultaatgericht partner zijn voor alle relaties. Atlas Beveiliging bespreekt de vorm van uitvoering van de gewenste dienst met de opdrachtgever en geeft adviezen op het gebied … 

Categorie: Speur- en verdedigingshonden, Persoonbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

ATN levert de hard- en software die nodig is voor de elektronische beveiliging van gebouwen (winkels), bedrijven en bedrijventerreinen. Met behulp van mens en techniek komt ATN tot een beveiligingsaanpak. ATN is adviseur, aanbieder en uitvoerder van professionele bewakingsdiensten, waaronder mobiele surveillance, al dan niet in combinatie … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,01 seconden.