Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

 

Veiligheid is een complexe combinatie van factoren waarbij geen enkel detail over het hoofd gezien mag worden. Daarom worden er procedures ontwikkeld en wordt het bedrijf regelmatig grondig getest. ANVD is geheel ISO 9001-2000 gecertificeerd.

ANVD Brandwachten is gecertificeerd volgens VCA**, ANVD Bewaking beschikt over RSE … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Opleidingen en trainingen, Receptie, Recherche- en opsporingsdiensten
 

Apeople Security is een onderdeel van Apeople Group. Apeople Security is gespecialiseerd in het leveren van beveiligingspersoneel en hondengeleiders tot het aannemen van complete beveiligingprojecten.  
Diensten en personeel

Apeople Security heeft verschillende vormen van dienstverlening in haar pakket. Afhankelijk … 

 

In de aanloop naar het eerste 'Bouwbesluit' (1992) nam de verkoop en montage van brandveilige en brandwerende producten en branddichte doorvoeringen een enorme vlucht.

Door zich uitsluitend te richten op haar core-business is Applicom uitgegroeid tot een alom gerespecteerd en normbepalend bedrijf op het gebied van brandafdichting … 

Categorie: Brandbeveiliging
 

AR-Elektro is VEB erkend en heeft veel ervaring op het gebied van beveiliging. We installeren alarm-, brandbeveiligings- en camerasystemen waarmee u uw gebouw optimaal beschermt.  

Categorie: Installatiediensten
 

Arbex Security Services B.V. is door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. Behandelend curator is de heer mr. A.E. Veerman van Teekens Karstens Advocaten.

Adres           Vondellaan 51
Plaats          2332 AA Leiden
E-mailadres  … 

 

Arena Metaaldetectors verkoopt handscanners en detectiepoorten voor de professionele beveiliger.

Naast verkoop van detectiepoorten plaatsen wij deze en geven wij training in het gebruik hiervan. Ons werkgebied is heel Nederland.

 

Categorie: Metaaldetectie
 

Arend Beveiliging beschikt over ruime expertise in beveiliging. Wij hebben daarnaast gespecialiseerde beveiligingskennis over een breed scala beveiligingstoepassingen voor bedrijven en particulieren, van alarmsystemen tot en met mistgeneratoren.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Installatiediensten, (On-Line) Winkels
 

 

Categorie: Bewegingsdetectie, Brandbeveiliging, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Argus Security International heeft ruime ervaring op het gebied van beveiliging. Argus heeft gewerkt voor de Koninklijke Familie, het Koninklijk Huis, de Britse Ambassade in Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken op diverse grote Nederlandse evenementen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Persoonbeveiliging
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

ArtSecure heeft meer dan 20 jaar ervaring in veiligheidszorg voor musea. Door innovatie en onze expertise doorlopend af te stemmen op uw behoeften kunnen wij gastheerschap en museumbeveiliging optimaal combineren. Het resultaat is o.m. verlaging van de operationele kosten.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Objectbeveiliging
 

Asa Beveiligingen & Heinen Beveiligingstechniek zijn 2 Borggecertificeerde beveiligings- installateurs die deel uitmaken van de landelijke BpN-Groep. Sinds 2009 hebben Asa & Heinen de krachten gebundeld aan de Hermesweg te Baarn. Van hieruit installeren en onderhouden we systemen op het gebied van inbraak, camerabewaking, brand- en … 

Categorie: Installatiediensten
 

As Safe As Possible adviseert inzake bedrijfshulpverlening gerelateerde organisatievraagstukken en verzorgt de opleidingen voor bedrijfshulpverlening en het maken ontruimingsplannen en ontruimingstekeningen.

 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV
 

ASB-Security ontwikkelt en levert oplossingen op basis van micro-elektronica en ICT voor beveiligingstoepassingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in alarmverwerking, alarmtransmissie en meldkamerautomatisering en levert daarvoor apparatuur, systemen en diensten.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Ascom richt zich op (zorg-) communicatie, beveiliging op de werkvloer en bereikbaarheid. De systemen bieden integratie, zoals toegangscontrole, verpleegroepsysteem of branddetectie met personenzoeksysteem. Ook koppelingen met producten voor spraak en data, zoals DECT en persoonsbeveiliging zijn mogelijk.  

Categorie: Communicatiesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,09 seconden.