Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 7

 

Z-Safety Services is dé West-Europese specialist in totale veiligheid tijdens de shutdown van petrochemische plants of elektriciteitscentrales. Z-Safety Services verhuurt veiligheidsmateriaal, stelt opgeleide veiligheidsexperts ter beschikking en coördineert de veiligheidsoperaties van begin tot einde.  

Categorie: Detachering
 

Zegers adviseert, levert, installeert en onderhoudt inbraaksignaleringssystemen, camerasystemen, toegangscontrolesystemen, parkeerinstallaties en intercomsystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Zetstra Bouw is gespecialiseerd in mechanische beveiliging alsmede de levering en plaatsing van kluizen. Ook voor het politiekeurmerk veilig wonen kunt u bij ons terecht.  

Categorie: Installatiediensten
 

Zevenhoek beveiliging Alkmaar is gespecialiseerd in het ontwerpen, servicen en aanleggen van alarm-, toegangs-, intercom- en camerasystemen (analoog en IP) alsmede hang- en sluitwerk, electromechanische sluitingen en terreinbeveiliging.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

ZyXEL Communications BV is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor zakelijke gebruikers en consumenten.

 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.