Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 159

 

Vigilantis Security is in staat u volledig te ondersteunen op het gebied van alle beveiligings-gerelateerde diensten en criminaliteitsbeheersing. Vigilantis werkt zowel op basis van ad-hoc aanvragen als langdurige projecten waarbij een vooraf vastgesteld resultaat moet worden bereikt.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Of het nou gaat om beveiligingsmedewerkers, telefonistes, receptionistes of ander flexibel personeel, onze ervaren professionals staan dag en nacht voor u klaar. Altijd discreet maar doortastend waar en indien dat nodig is.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Goede kwaliteit staat voorop bij Vinke, daarom werken wij uitsluitend met goedgekeurde beveiligingsmaterialen die volgens de geldende eisen en normen worden geïnstalleerd. Vinke is een gecertificeerd Borg-beveiligingsbedrijf.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Speciaal voor de security-branche heeft Visible Supply een breed assortiment aan kwaliteitskleren op voorraad.  

Categorie: (On-Line) Winkels, Werkkleding en uniformen
 

VisiOn ISP is een jonge organisatie die bestaat uit mensen met jarenlange ervaring op het gebied van geavanceerde oplossingen in cameratoezicht en beveiliging. VisiOn ISP levert organisatorische, bouwkundige en elektronische veiligheidsoplossingen voor onder andere evenementen, stadscentra, openbaar vervoer, zorg en retail.  

Categorie: Camerasystemen, Installatiediensten
 

   

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
 

Schade door inbraak, diefstal en vandalisme beperkt zich helaas niet tot de directe schade zoals gestolen koper, stroomkabels, materieel of geforceerde hekken en sloten. Een hogere kostenpost is vaak de indirecte schade, zoals personeel en onderaannemers die stilstaan, tot aan overschrijding van deadlines en opleverdata. Met de BouWatch op … 

Categorie: Bouwlocatiebeveiliging
 

Ons bedrijf richt zich niet alleen op de traditionele markt maar ook op tele- en datacommunicatie en besturingstechniek.  

Categorie: Installatiediensten
 

Vivon is een organisatie die zich richt op voorlichting over en verkoop van medische instrumenten op cardiovasculair gebied. Een van de belangrijkste productgroepen is de Automatische Externe Defibrillator (AED).  

Categorie: Medische veiligheidsapparatuur, AED kasten
 

Persoonlijke aandacht, maatwerk en oog voor detail zijn de pijlers onder onze beveiligingsoplossingen. Al meer dan een decennium houden we ons bezig met de beveiliging van objecten, winkels en evenementen maar ook met mobiele surveillance en receptiediensten. Maar voor welke diensten u ons ook inschakelt, u kunt altijd rekenen op onze wendbare … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

VMT security systems biedt een compleet pakket producten en diensten in beveiliging en bewaking. Wij combineren elektronische maatregelen, bouwkundige preventiemaatregelen, camera observatie, meldkamer diensten en bewakingssurveillance.  

Categorie: Installatiediensten
 

VNO-NCW is de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland met 115.000 aangesloten bedrijven die geamenlijk 90 procent van de werkgelegenheid in de Nederlandse marktsector vertegenwoordigen.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

Volker SafeGuard is voortgekomen uit de VolkerWessels werkmaatschappijen Vialis, VolkerWessels Telecom, de PCH Dienstengroep en VolkerRail. We duidelijk een technische achtergrond. Volker SafeGuard is een VolkerWessels onderneming met een eigen gezicht, gevestigd in Zaandam en Houten.

Volker SafeGuard garandeert en bevordert … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Beveiligingsdiensten
 

Voois & van Brederode is een bedrijf dat security maatwerk levert, van A tot Z. Wij zijn gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en preventieve observaties. Teves leveren wij particuliere rechercheurs, security consultants en professionele technische hulpmiddelen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,01 seconden.