Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 159

 

De Verkerk Groep is een innovatief elektrotechnisch installatiebedrijf dat sterk is in elektrotechnische dienstverlening. Vanuit vestigingen in Zwijndrecht en Hoevelaken verzorgen wij met bijna 400 enthousiaste medewerkers, elektrotechnische installaties in heel Nederland.  

Categorie: Installatiediensten
 

Veiligheid kunt u verhogen door technische maatregelen te nemen zoals goed hang- en sluitwerk, goede verlichting en inbraak-alarmapparatuur. Maar ook door veiligheid te organiseren zoals waardevolle spullen minder in het zicht te laten liggen.

Verkuil & Schaaij installeert en onderhoudt beveiligingen in woningen, bedrijven, … 

Categorie: Installatiediensten
 

Vermeer Beveiligingstechniek is een NCP erkend Borg beveiligingsbedrijf. Wij bieden u een compleet beveiligingspakket aan, van alarmsysteem tot toegangscontrole en van camerabewaking tot brandbeveiliging.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Kleine en middelgrote bedrijven en tal van multinationals maken al jarenlang gebruik van de expertise van Vermeesch. De afgelopen 25 jaren hebben wij dan ook bewezen een betrouwbare en deskundige partner te zijn op het gebied van installaties van alle beveiligingssystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Essentieel bij inbraakbeveiging is de fysieke beveiliging van ramen, deuren, etc. Ook dit soort bouwtechnische voorzieningen kunnen onze installateurs voor u verzorgen, uiteraard in nauwe samenhang met de elektronische beveiliging.  

Categorie: Installatiediensten
 

Versleijen Installatie Techniek is een installatiebedrijf met een team van 25 gemotiveerde en gediplomeerde vakmensen die jaarlijks worden bijgeschoold en zo op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de installatiebranche.  

Categorie: Installatiediensten
 

Verstijlen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, monteren en het verlenen van nazorg op diverse soorten hek-, las- en smeedwerk. Wij produceren o.m. sierhekwerk, spijlenhekwerk, balkonhekken, looppoorten, draaipoorten, schuifpoorten, poortaandrijvingen, smeedwerk alsmede diverse soorten afrasteringen zoals gaashekwerk en dubbelstaafshekwerk. … 

Categorie: Hekken en deuren
 

 

Categorie: Hekken en deuren
 

VHS (Vervoordeldonk Hekwerk Systems) is een onafhankelijk bedrijf dat al meer dan 20 jaar hekwerksystemen en poorten maakt op klantenspecificatie en deze op deskundige wijze plaatst.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Vida is gespecialiceerd in zwakstroomtechniek zoals electronische inbraakbeveiliging, datanetwerken, camerasystemen, toegangscontrolesystemen, video-intercomsystemen en brandmeld-ontruimingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

Videotronic Infosystems levert geavanceerde video-informatie- en communicatiesystemen voor het beantwoorden van uw beveiligingsvraagstukken.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen
 

Of het nu gaat om fraude, diefstal, vervalsing of een concurrentiebeding, elk recherche-onderzoek begint met haarscherp waarnemen. Natuurlijk hebben we daar hypermoderne technieken voor in huis. Maar nog belangrijker zijn de professionals met ruime ervaring en elk hun eigen specialisme. Onze onderzoeksresultaten gelden als bewijs in civiel- … 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Vidocq is een particulier recherche- en onderzoeksbureau, deskundig op het gebied van beveiligingszorg en criminaliteitsbeheersing.  

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

Wij zijn een uiterst moderne Particuliere Alarm Centrale (PAC) die volledig voldoet aan de strenge eisen zoals gesteld door het Ministerie van Justitie en NCP-gecertificeerd, een garantie voor kwaliteit!  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,8 seconden.