Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 159

 

Het Verbond van Verzekeraars is een vereniging die als doelstelling heeft de gemeenschappelijke belangen behartigen van alle particuliere verzekeraars in Nederland.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

Verboom en de Meer is een speciaalzaak in ijzerwaren, gereedschappen en luxe bouwbeslag.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

De VBN is een beroepsvereniging van en voor beveiligingsmanagers en wil geen onderscheid maken voor wie of bij welke organisatie (overheid, particulier of bedrijf) een lid werkzaam is. De VBN wil de beroepsvereniging zijn voor alle in Nederland werkzame beveiligingsmanagers en tevens het platform vormen voor de Nederlandse beveiligingsmanagers … 

Categorie: Belangenorganisaties
 

De Vereniging Fabrieken van Hang- en Sluitwerk (VHS) is een branche-organisatie met 7 leden waarvan uitsluitend in Nederland gevestigde producenten van hang- en sluitwerk lid kunnen worden van de vereniging. De 7 leden zijn AMI, Ankerslot, AXA Stenman, Bosch EHS Heycop Systemen, Lips Nederland en NEMEF.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

FMN heeft ruim 2400 leden: professionele facility managers bij grote en kleine ondernemingen, instellingen voor gezondheidszorg en overheidsinstanties. Maar ook aanbieders van facilitaire producten en diensten, adviseurs en interim professionals, vertegenwoordigers van aanverwante verenigingen en het facilitaire onderwijs.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De VGW is nauw betrokken bij het ontstaan en het onderhoud van Europese normen, testen en certificering, op het gebied van kluizen.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De VSI vormt samen met de FSS, VBE en de VWI de Nederlandse Organisatie voor Brandveiligheid (NOVB).  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De VBE zet zich in voor de kwaliteit van evenementen- en horecabeveiliging, de opleiding van evenementenbeveiligers en zij die dat willen worden. De VBE wil werken aan de veiligheid van grote groepen mensen die bij evenementen bij elkaar komen. Zij doet dat door goed opgeleide medewerkers in te zetten op goed voorbereide projecten.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De VvBA stelt heeft als doel de kwaliteit van brandveiligheidadvisering te bevorderen door te streven naar eenduidige en inhoudelijk hoogwaardige adviezen. De VvBA stelt zich voorts tot doel om de kennis op het gebied van brandveiligheid te bevorderen.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

De VEB ijvert al sinds 1986 voor de belangen van de beveiligingsinstallateurs. Zij vertegenwoordigt haar leden in het overleg met andere partijen binnen de veiligheidsketen.

De VEB ziet het als haar missie om zodanig invloed uit te oefenen op de regelgeving, dat de samenwerking tussen beveiligingsinstallateurs, productleveranciers … 

Categorie: Belangenorganisaties
 

De horecabeveiligers van de 12 VEHB-bedrijven werken samen met locale overheden, vaak in horecaconvenanten. Ze zijn gastheren en gastvrouwen bij de deur en in uw locatie. Als er onregelmatigheden of calamiteiten zijn, weten ze hoe in te grijpen. Zij brengen rust en een gevoel van zekerheid voor de gasten.

De aangesloten … 

Categorie: Belangenorganisaties, Horecabeveiliging
 

Verhallen Security levert naast inbraakbeveiliging en camera's tevens brandmeldsystemen, ontruimingsinstallaties en video-intercomsystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Verhoeven Elektrotechniek levert hoogwaardige telecommunicatie-apparatuur tegen markt conforme prijstellingen. Of het nu gaat om bedrijfstelecommunicatiesystemen, BORG-gecertificeerde beveiligingsinstallaties of om de meest geavanceerde toegangscontrolesystemen, u kunt ervoor bij ons terecht.  

Categorie: Installatiediensten
 

Alle werkzaamheden in de beveiliging wordt verrricht onder het keurmerk van VEB. Dit is alleen te verkrijgen door het MBV-diploma (Monteur BeVeiliging). Ook het VEB staat garant voor de geleverde werkzaamheden.

Wanneer er een alarmsysteem wordt gemonteerd is er de mogelijkheid om een borgcertificaat uit te schrijven (een kwaliteitsbewijs), … 

Categorie: Installatiediensten
 

Verisure levert alarmsystemen ontworpen voor huizen en bedrijven die gekoppeld zijn aan de Verisure Alarmcentrale, die bedient wordt door deskundige operators. Verisure heeft als enige home-security provider een samenwerking met de Politie om in het geval van een misdrijf de camerabeelden direct te verzenden naar de Politie.’’

… 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,89 seconden.