Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 159

 

In 2007 is Van der Meer Electro B.V. overgenomen door Vink Installtiegroep. Dankzij deze overname is het dienstenpakket uitgebreid met o.a. elektrotechniek, data- en beveiligingsinstallaties en meet- en regeltechniek.  

Categorie: Installatiediensten
 

Onze beveiligingsdeskundigen zorgen er elke dag voor dat met een goed geïnstalleerd betrouwbaar systeem de door u gewenste veiligheid wordt geboden. Service, garantie en nazorg. Van advies tot aftersales staan uw wensen bij ons centraal.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van der Perk kan vanuit jarenlange ervaring en vakkennis bij u inventariseren of u zich bewust bent van de veiligheidsrisico’s en de mogelijke gevolgen. Op basis van de juiste inzichten kunt u passende maatregelen treffen. Wij geven daarvoor een professioneel en weldoordacht advies. Wij streven bij uw aanvraag slechts één … 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Van der Velde Beveiligingen is de beveiligingsspecialist voor Friesland en een BORG en NCP erkend beveiligings- en installatiebedrijf. Voor brandmeldinstallaties biedt Van der Velde Beveiligingen een compleet elektronisch beveiligingspakket aan voor woning en bedrijf.

Van der Velde Beveiligingen is gespecialiseerd in inbraak- … 

Categorie: Installatiediensten
 

Van der Vleuten Elektrotechniek ontwerpt en realiseert projecten variërend van licht-, kracht- en zwakstroominstallaties, telefonie- en beveiligingssystemen t/m datanetwerken. Met een inbraaksysteem kiest u voor veiligheid en zekerheid. Dit elektronische detectiesysteem reageert bij iedere inbraak of poging, waarna de sirene's in werking … 

Categorie: Installatiediensten
 

Het ontwerpen, aanbrengen en onderhouden van beveiligingssystemen volgens strenge normen is ook onderdeel van de eisen waaraan een beveiligingsbedrijf dient te voldoen. Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf voldoet Van der Weerd Beveiligingen aan deze normen. Wij zijn in staat om totaaloplossingen te bieden overeenkomstig de eisen van het … 

Categorie: Installatiediensten
 

Van der Weerd Installatietechniek verzorgt voor u de complete levering, installatie en het onderhoud van alle soorten elektronische beveiligingssystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Een inbraak brengt meer teweeg dan alleen schade en financieel verlies. Velen maken dat liever niet mee en kiezen voor inbraakpreventie. Dat is verstandig want inbraakpreventie werkt echt! Een compleet inbraakbeveiligingssysteem bestaat uit een beveiligingsplan, installatie van beveiligingsproducten en aansluiting op een alarmcentrale.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van Deudekom Plastics is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf dat ervaring heeft in toepassing van lichtdoorlatende systemen voor dak en wand, waaronder lichtkoepels.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

De kans op een geslaagde inbraak neemt met 94% af wanneer de woning van goed hang- en sluitwerk is voorzien. Van Dijk IJzerwaren vakhandel heeft een ruime keus in eerste klas hang- en sluitwerk.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Werkkleding en uniformen
 

Van Dijnsen Beveiligingen is een gerenommeerde onderneming die meer dan 40 jaar actief is in het adviseren, installeren en onderhouden van inbraakbeveiliginginstallaties, toegangscontrolesystemen en camerabewakingssystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van Dorp Installaties levert, installeert en onderhoudt installaties op het gebied van beveiliging en telematica.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van Droffelaar Techniek is een door de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) erkend beveiligingsinstallatiebedrijf. Hiermee zijn wij officieel geautoriseerd om een beveiligingsplan te maken en alarmapparatuur te installeren, te onderhouden en te certificeren.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van Egdom biedt producten en diensten aan op het gebied van beveiliging, datacommunicatie, licht- en krachtinstallaties, inspecties, telematica, domotica alsmede service en onderhoud.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.