Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 58

 

Naast het leveren en installeren van inbraakbeveiligingsystemen, is N-Tel Techniek actief op het gebied van brandbeveiliging, camerabewaking (CCTV), toegangscontrolesystemen, telecommunicatie, noodverlichting en elektrotechnisch installatie.  

Categorie: Installatiediensten
 

Van den Hoven is sinds 1957 actief als onafhankelijk producent van inbraak- en brandwerende kluizen en brandkasten. De fabriek, service-, verkoop- en ontwikkelingsafdelingen zijn sinds 1995 gecertificeerd conform het NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Van den Hoven heeft zijn kluizen laten testen bij het Duitse testinstituut VdS … 

Categorie: Kasten en kluizen
 

Bij NABO Beveiliging hebben we kwaliteit hoog in ons vaandel, ons personeel is in het bezit van de juiste papieren en werkt zeer professioneel.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Nash Security is een middelgroot beveiligingsbedrijf en actief in Nederland met de focus op de Randstad. Sinds de oprichting in 2000 zijn wij gegroeid naar een team van 50 beveiligers. Korte lijnen, collegialiteit, professionaliteit en respect kenmerken ons team.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Met bijna 45 jaar ervaring in de levering van kluizen kunt u rekenen op een deskundig advies en een professionele aanpak. Nauta Security garandeert een correcte levering en een vakkundige service. Nauta Security distribueert haar producten via een dealernetwerk.  

Categorie: Kasten en kluizen
 

Toegangsverlening en toegangscontrole zijn onmisbaar voor een pand of terrein. Om te voorkomen dat iedereen toegang heeft, kan NBA voor U een toegangscontrole systeem aanleggen.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

NDSecurity is een particuliere beveiligingsdienst die in de regio's Westland, Haaglanden en Rijnmond kwalitatief hoogwaardige beveiliging levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt.

ND Security kan u van dienst zijn met alarmopvolging, controle-ronden, surveillancediensten, receptiediensten, school-, object- en evenementenbeveiliging, … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

De NTC trainingen zijn ingedeeld in 2 segmenten, bedrijfstrainingen en criminaliteitspreventie. De overvalpreventietraining wordt het meest aangevraagd door onze klanten met als goede tweede de training 'omgaan met ongewenst gedrag'.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Het bedrijf is gespecialiseerd in alles op het gebied van installatie, service en onderhoud aan elektrotechnische installaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

Het Nederlands Beveiligings Bureau NBB is een zusteronderneming van het Nederlands Recherche Bureau NRB. Deze bedrijven worden gerund door uiterst ervaren mensen uit alle Veiligheids- en Recherche takken. Door de internationale ervaring van haar eigenaren is het NBB middels haar partner Executive Outcome ook actief in het buitenland. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door interactie en samenwerking met partners in binnen- en buitenland, waarbij wij als toonaangevend kennisinstituut nieuw verworven vakkennis direct benutten ter voortdurende verbetering van onze producten en diensten.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

NEN begeleidt het maken van afspraken over producten, werkwijzen en diensten, en publiceert deze. We ondersteunen dit proces als onafhankelijk en betrouwbaar partner. Om het gebruik van normen en ander soortige afspraken te stimuleren, geven we cursussen en advies.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Opleidingen en trainingen
 

Doel van de vereniging is het vergroten van kennis over risicobeheer en risicofinanciering in relatie tot het bedrijfsleven en de op deze gebieden gevolgde praktijk.

Daarnaast behartigt NARIM de collectieve belangen van de door de leden vertegenwoordigde ondernemingen. Hiervoor organiseert NARIM diverse activiteiten.  

Categorie: Belangenorganisaties
 

NHI is de brancheorganisatie voor ondernemers in de hekwerkbranche. Opgericht in 2002, heeft NHI als doel de kwaliteit en veiligheid van hekken en vooral poorten naar de markt toe te garanderen en de aansprakelijkheid voor de eigenaar/gebruiker en leverancier van een poort zoveel mogelijk te verkleinen.  

Categorie: Belangenorganisaties
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,82 seconden.