Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 66

 

Onze explosievenopsporingshonden zijn getest door de Koninklijke Marechaussee en geschikt bevonden door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Ook voor de transport- en luchtvaartsector beschikken wij over honden die gespecialiseerd zijn in de opsporing van explosieven.  

Categorie: Explosievenopsporing en -opruiming
 

Bij Lobeco staat Security voor inbraakbeveiligings-, toegangscontrole- en camera-oplossingen van een hoog niveau. De divisie Fire levert een breed scala brandbeveiligingsproducten en -diensten. Wij adviseren, ontwerpen, leveren en onderhouden al uw brandbeveiligingstoepassingen.  

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Lock Expert Beveiligingen is vakbekwaam op het gebied van bouwkundige/elektronische beveiliging. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het openen van deuren en kluizen. Na braak- of glasschade herstelen wij of dichten wij af.

Wij werken voor particulieren en bedrijven maar ook voor instanties zoals Justitie, Politie, deurwaarders, … 

Categorie: Installatiediensten
 

LSH Security is een beveiligingsbedrijf nabij Zaltbommel en levert particuliere beveiligingsdiensten, met name nachtschadeservice en alarmopvolging. Onze medewerkers zijn opgeleid tot Beheerder Brandmeldinstallaties (BMI) en zorgen ervoor dat uw pand voldoet aan de gestelde verzekeringseisen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Installatiediensten
 

Lockhouse is gespecialiseerd in toegangsbeveiligingstechniek. Ons werk is er uitsluitend op gericht om kwalitatief hoogwaardige oplossingen te adviseren en te monteren. Wij passen uitsluitend SKG gecertificeerd hang- en sluitmaterialen toe en monteren dit conform de eis van het Politiekeurmerk.  

Categorie: Installatiediensten
 

Lock Secure biedt vele diensten. Natuurlijk zijn wij gespecialiseerd slotenmaker en bieden wij slotenservice op 24/7 basis. Ook geven wij u advies over het voorkomen van inbraken en woonhuisbeveiliging.

U kunt ook bij ons terecht voor alles op het gebied van deuren, ramen en schuifpuien. U kunt hierbij denken aan het plaatsen … 

 

Onze reputatie op beveiligingsgebied is opgedaan in meer dan 35 jaar werken aan de oplossing van beveiligingsproblemen. Wij adviseren en installeren inbraaksignalerings-, brandmeld-, toegangscontrole- en camerabewakingssystemen. Ook leveren wij oproepsystemen gecombineerd met een inbraakdetectiesysteem of personenzoekinstallatie (PZI).  

Categorie: Installatiediensten
 

De diensten van Logchies zijn onder te verdelen in de categorieën schilderwerken, bouwkundige werkzaamheden, beveiligingswerkzaamheden volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) alsmede betonherstel- en reinigingswerkzaamheden.  

Categorie: Installatiediensten
 

Lok Elektrotechniek levert domotica. Dit woord is een samentrekking van domus (woning) en telematica en staat voor de elektronische communicatie tussen toepassingen in een pand.  

Categorie: Installatiediensten
 

Een gebouw moet mensen, middelen en voorraden veilig beschermen. Of het nu gaat om toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging of brandbeveiliging, goede installaties zijn nodig om de veiligheid in en rond een pand te waarborgen. Het voorkomen, detecteren, analyseren en alarmeren zijn de basisfuncties van een beveiligingsysteem … 

Categorie: Installatiediensten
 

Lontec Security is een gecertificeerd technisch advies- en beveiligingsbedrijf. Deze certificering, bekend als BORG, is van toepassing op bouwkundige- (PKVW) en elektronische beveiliging in alle risicoklasse.  

Categorie: Installatiediensten
 

Brandveiligheid is goed te verbeteren door de juiste technische maatregelen te treffen zoals de plaatsing van branddetectie en -alarmapparatuur, kleine blusapparaten of sprinklers. Maar ook door veiligheid goed te organiseren via veilige vluchtroutes en altijd bereikbare branddeuren.

Als NCP erkend branddetectiebedrijf stelt … 

Categorie: Communicatiesystemen, Installatiediensten
 

Innovatieve elektronische sluitsystemen

 

 

LPCB Nederland is een certificatie-instelling op het gebied van brandbeveiliging en criminaliteitspreventie.  

Categorie: Certificering en diplomering
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,82 seconden.