Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 66

 

Vestiging Oldenzaal:
Latour Bewaking B.V.
Postbus 464
7570 AL Oldenzaal  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Laurens Hekwerk West is een gespecialiseerd hekwerkbedrijf dat thuis is in een breed scala van hekwerksoorten, van eenvoudige erf-afscheidingen tot complete terreinbeveiligingen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, sportverenigingen, woningbouw en-renovatieprojecten, stad en landschapsarchitecten, projektontwikkelaars.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Als beveiligingsbedrijf zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor u beschikbaar. Onze klanten vertrouwen op gekwalificeerd personeel omdat onze beveiligingsprofessionals altijd voor u klaar staan.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Surveillance
 

LBB is een beveiligingsorganisatie die professionaliteit en integriteit als kernwaarden heeft. U kunt bij ons terecht voor een breed scala beveiligingsoplossingen.

Wij zijn actief in het zuidelijk deel van Nederland en hebben een concurrerende positie aan de top van de beveiligingsbedrijven van Nederland.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging
 

Lebbink Security levert sinds 1996 alle denkbare beveiligingsdiensten. Wij zijn u graag op maat van dienst met een representatieve beveiligingsbeambte voor portiers- en receptiediensten, alarmopvolging, objectbewaking, openings- en sluitingsprocedures, mobiele surveillancediensten maar net zo goed als u specifieke behoefte heeft aan één … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Als u fraude of diefstal vermoedt of constateert binnen uw bedrijf, dan wilt u dat zo snel mogelijk aanpakken. Meestal is er al wel enige verdenking tegen een medewerker maar niet of nauwelijks bewijs. Voor u telt nu maar een ding: een adequate oplossing zodat fraude, diefstal en vernieling bij constatering direct kunnen stoppen en u voor … 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leeuwis Elektrotechniek is een landelijk opererend en VEB erkend beveiligingsinstallatiebedrijf.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

 

  

 

 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.