Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 53

 

Kraus Beveiliging biedt u een grote verscheidenheid aan beveiligingsmiddelen voor particulieren en bedrijven.  

Categorie: Installatiediensten
 

De veiligheid van uw werknemers, uw bedrijfspand(en) en uw eigendommen dient compromieloos geregeld te zijn om ongevallen en criminaliteit zoveel mogeijk te voorkomen.

Er zijn in Nederland jaarlijks ruim 13.000 branden waarbij circa 40 dodelijke en vele honderden gewonden te betreuren zijn. Daarnaast worden er zo’n 100.000 … 

Categorie: Communicatiesystemen
 

KSC adviseert over de toepassing van IP-technologie in de traditionele beveiliging. Wij bieden kennis over bestaande en nieuwe projecten in de vorm van advies, implementatie, auditing en de controle op naleving van de regelgeving.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Communicatiesystemen
 

Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren elektrotechnische- en sprinklerinstallaties en beschikken over gespecialiseerde organisatie-onderdelen voor elektronische beveiligingssystemen en brandbeveiliging.

Vanuit onze vestigingen Arnhem, Den Haag, Helmond, 's-Hertogenbosch, Roosendaal, Tilburg en Utrecht realiseerden … 

Categorie: Installatiediensten
 

Kuijpers draagt bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Wij verzorgen techniek in gebouwen en industriële processen. Kuijpers wil de best presterende, zelfstandige multidisciplinaire installateur zijn.  

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten
 

Kuijzer installatietechiek is een elektrotechnisch bedrijf dat u op het gebied van elektrotechniek een full-service pakket kan leveren.  

Categorie: Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Inbraak, brand en diefstal in bedrijven, winkels en woonhuizen komt tegenwoordig maar al te vaak voor. Daarbij onstaat schade en financieel verlies maar het kost ook veel werk en tijd om alles weer op orde te krijgen.

Een betrouwbare beveiligingsinstallatie in combinatie met een goede installateur zorgt ervoor dat u zich goed … 

Categorie: Installatiediensten
 

Voor een betrouwbaar alarmsysteem bent u bij Kuspa op het juiste adres. Kuspa beveiligt zoals u dat graag wilt. Van inbraak- en rookmelders tot een alarmsysteem met beveiligingscamera's.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.