Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 53

 

Een beveiligingssysteem dat voor u op maat ontwikkeld en geïnstalleerd wordt, bestaat voor een groot deel uit techniek. Er dient dus eerst een gedetailleerde analyse van het te beveiligen object te worden gemaakt.

Bij aanvang van ieder project brengen onze medewerkers samen met u alle mogelijke risico's in kaart. Zij nemen … 

Categorie: Installatiediensten
 

KOBRA is een installateur en distributeur van beveiliging- en laagspanningsproducten. U wordt direct en persoonlijk geholpen door specialisten vanuit onze vestigingen in Oostvoorne en Deventer.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Kolsteeg Security is al sinds 1986 gespecialiseerd in bouwkundige en mechanische beveiligingen. Wij zijn een NCP/Borg-gecertificeerd bouwkundig beveiligingsbedrijf. Al onze producten zijn uitvoerig getest en van gegarandeerde kwaliteit. Kolsteeg Security heeft voor bedrijven en particulieren handige oplossingen om inbraak te voorkomen.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Komplex Beheer Nederland verzorgt uw bestekcontrole, controle op het gebied van bouwkundige conditiemeting,sleutel beheerplan, inbraak preventie maatregelen en plaatsing van domotica.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Sleutelbeheersystemen
 

KPN is een internationale telecommunicatiedienstverlener. Wij bieden producten en diensten die eenvoudig zijn in gebruik en klanten helpen om hun persoonlijke of zakelijke doelen te bereiken.  

Categorie: Communicatiesystemen

Defensie staat voor vrede en veiligheid, in eigen land en daarbuiten. Nederland levert daarmee een bijdrage aan de stabiliteit en vrijheid in de wereld. Hiermee is ook onze samenleving gediend.

De marechaussee is snel en flexibel inzetbaar en kan overal ter wereld optreden, ook onder de zwaarste omstandigheden. In nauwe samenwerking … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

Koopmanschap is de specialist voor het Gooi en omstreken op het gebied van professioneel smeedwerk en beveiliging in, om en aan uw pand. Ontdek de toegevoegde waarde van traditioneel ambachtschap en de modernste beveiligingstechnieken.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Elke situatie is anders en stelt z'n eigen eisen. De specialisten van Kop Beveiliging maken in overleg met u en zonodig met uw verzekeringsmaatschappij, een risicoanalyse.

Aan de hand van deze analyse wordt een overzicht gemaakt van de voorzieningen en maatregelen welke noodzakelijk geacht worden om uw pand optimaal te beveiligen. … 

Categorie: Installatiediensten

Het aanpakken van de georganiseerde criminaliteit, het verlenen van luchtsteun en het bestrijden van grof geweld en terrorisme.

Het houden van toezicht op de Nederlandse hoofdtransportassen, het analyseren van informatieen het bewerken hiervan en als 'intelligence' weer beschikbaar stellen.

Maar ook het trainen … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Beveiligings- en alarminstallaties zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Binnen het gamma van alarminstallaties maen wij een duidelijk onderscheid in draadloze en bedraade systemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Kraake helpt u met doordachte oplossingen op beveiligingsgebied, met de juiste techniek op de juiste plaats, in evenwicht met het risico. Geen standaard verhaal dus, maar maatwerk afgestemd op uw specifieke situatie.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,81 seconden.