Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 53

Koninklijke Boon Edam is wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en met ruim 140 jaar ervaring hebben we een ongeëvenaarde expertise in het beheersen van passantenstromen in kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en alle andere denkbare gebouwen. Door uitstekende … 

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Kaba Nederland is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, shop-floor datacollectie, automatische en beveiligingsdeuren, sluitsystemen en systeemintegratie.  

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Kahuna Network Solutions BV biedt beheerde security diensten (managed services) die bijdragen aan Managing Security. Kahuna helpt organisaties op elk moment, op elke plaats, veilig en efficiënt informatie uit te wisselen. Kahuna Network Solutions adviseert ook over security beleid.  

Categorie: Computerbeveiliging, Installatiediensten
 

 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Installatiediensten
 

Kalkhoven Elektrotechiek is specialist in de aanleg van licht- en krachtinstallaties voor woningen en bedrijven en uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van elektrotechnische totaaloplossingen.  

Categorie: Installatiediensten
 

Kanters elektro levert naast branddetectiesystemen tevens inbraakalarminstallaties en ontruimingsinstallaties. Alle systemen kunnen worden gekoppeld aan een 24-uurs meldkamer zodat in geval van nood, de juiste hulpdiensten direct en automatisch worden gewaarschuwd! Iedere seconde telt immers als het gaat om het redden van uw eigen leven en/of … 

Categorie: Installatiediensten
 

Kaspersky Lab is een internationaal softwarebedrijf dat oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico's als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

… 

Categorie: Computerbeveiliging, Informatiebeveiliging
 

Smit Elektra instaleert inbraakbeveiligingssystemen die oldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Maar ook toegangscontrolesystemen, deurvideo- en intercominstallaties en brand- en gasdetectiesystemen.

Smit Elektra is BORG-erkend installateur voor beveiligingssystemen en verzorgt het onderhoud de periodieke inspectie en … 

Categorie: Installatiediensten
 

Kenneth van Holsteijn levert en installeert voor:

Telecommunicatie Inbraakalarmering Toegangscontrole Cameratoezicht Brandbeveiliging  

Categorie: Installatiediensten
 

Kerkhof Laren is specialist in o.a. hang- en sluitwerk en brandkasten. Onze 24 vakbekwame medewerkers staan voor u klaar. Zij zetten zich 6 dagen per week in om u te informeren over de veelheid aan hoogwaardige beveiligingsprodukten in de geest van een traditioneel familiebedrijf.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Kasten en kluizen
 

Crime Prevention Through Environmental Design (CPTED) blijkt een goede bijdrage te leveren aan criminaliteitspreventie en geweldsbeheersing zonder de balans tussen vrijheid, privacy en leefbaarheid te verstoren.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

KeyPoint is een erkend VEB beveiligingsbedrijf en gespecialiseerd in beveiliging, datanetwerken en telecommunicatie.  

Categorie: Installatiediensten
 

Keyprocessor is gespecialiseerd in geïntegreerde, elektronische security management systemen. Keyprocessor biedt haar klanten oplossingen op het gebied van toegangscontrole, inbraakdetectie, camerabewaking en personenbewaking.

Onze systemen kunnen uitgebreid worden met tijdregistratie en parkeerbeheer. Onze organisatie, … 

Categorie: Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

Kiestra Toegangstechniek levert een breed assortiment producten op het gebied van toegangstechniek. Wij zijn geen installateur maar een groothandel die installateurs van toegangstechnieken voorziet.

Slagbomen, deurautomaten voor binnen-, buiten- en garagedeuren, poortaandrijvingen, besturingselektronica, zenders en ontvangers, … 

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,26 seconden.