Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 57

 

G4S is specialist op het gebied van beveiliging en veiligheid en biedt een uitgebreid producten- en dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van advies tot en met uitvoering. G4S heeft in Nederland 9.000 medewerkers.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Met onze kennis en jarenlange ervaring in het ontwerpen van klantspecifieke systemen bieden wij betrouwbare oplossingen voor iedere ontruimingssituatie. Ons leveringsprogramma omvat:

klasse A ontruimingsalarminstallaties conform de NEN 2575 en EN 54-16 omroepinstallaties geluidssystemen lestijdensignalering kloksystemen … 

Categorie: Ontruimingstechnieken
 

G&V adviseert, realiseert en onderhoudt alarm-, CCTV-(video-), telefoon-, data-, brandmeld- en toegangscontrole-installaties alsmede hekwerkdetectiesystemen.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals, GE, Cieffe, Notifier, Siemens, Samsung, Pand-Uit, Lexcom, Key processor, Ascom-Nira, Verkerk en Heras.  

Categorie: Installatiediensten
 

Als VEB erkend installatie- en onderhoudsbedrijf verzorgen wij voor u programma's van Eisen (PvE), brandmeld- en ontruimingsinstallaties, blusmiddelen en veiligheidsartikelen.  

Categorie: Installatiediensten
 

De kerncompetenties van G.E.T. Nederland zijn systemen voor tijdregistratie en personeelsplanning alsmede elektronische beveiliging, van toegangscontrole tot geïntegreerd security management.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

Camera-observatie wordt ingezet als 'ogen op afstand', een camerasysteem gaat criminaliteit, vandalisme, interne diefstal en fraude tegen. Het schrikt af en werkt daardoor preventief. Het inzetten van camera's kan daarnaast bijdragen aan de veiligheidsbeleving.  

Categorie: Installatiediensten
 

G10 biedt een scala aan producten op het gebied van persoonsidentificatie (ID) en bezoekersregistratie:

Bezoekersregistratie- en (Foto-ID) Identificatie software Badge-, kaart- en labelprinters Contactloze kaart- en barcodelezers Biometrische lezers (iris, vinger, handpalm) ID passen Bezoekers- en parkeerkaarten


Categorie: Beveiligingssoftware, Biometrie, Toegangscontrolesystemen
 

Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Aanleg en ingebruikstelling van telefooncentrales Opstelling en bespreking van een nummerplan Installaties van beveiligingssystemen Aanleg van datanetwerken  

Categorie: Installatiediensten
 

Onze activiteiten omvatten het adviseren in de ruimste zin van het woord, van alle technische installaties, inclusief transportinstallaties en beveiliging in gebouwen en op terreinen.

Wij doen dit vanaf het initiatief van Programma van Eisen tot en met het opleveren, de nazorg, verbouwen en renoveren. Binnen ons bedrijf … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Brandbeveiliging, Ontruimingstechnieken
 

 

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
 

Kruyt is een groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen en levert aan de professionele gebruiker in de bouw.

Kruyt is één toonaangevende en betrouwbare partner voor de bouw in Nederland. In 6 vestigingen, op strategische plaatsen in West Nederland, … 

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

GEDO is een BORG erkend installateur. Voor een te beveiligen object doet GEDO op maat een systeemvoorstel voor brandbeveiliging, ontruimingsinstallatie, toegangscontrole en/of een camera-observatiesysteem.  

Categorie: Installatiediensten
 

Geerds inbraakpreventie is een bouwkundig beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in het adviseren over, en het leveren en plaatsen van, bouwkundige beveiligingsmaatregelen zoals veiligheids hang-en sluitwerk, kluizen en brandkasten en meeneembeperkende maatregelen. Ook het schadevrij toegang verschaffen in noodgevallen of in opdracht van deurwaarders … 

Categorie: Installatiediensten
 

VEBON is de initiatiefnemer van, en beheert de website van, Gekeurd en Veilig. Op de website krijgen organisaties en consumenten een helder overzicht van erkende brand- en beveiligingsbedrijven in Nederland waarbij een onderverdeling is gemaakt tussen: brandbeveiliging en -blussing en beveiliging  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Belangenorganisaties
 

Gelan Detectiesystemen is gespecialiseerd in geavanceerde detectieapparatuur voor beveiliging waaronder metaaldetectiepoorten, visitatiedetectors, inspectiespiegels, bombriefdetectors en stethoscopen. Gelan Detectiesystemen is importeur van Garrett Security systemen.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.