Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 138

 

We zijn gespecialiseerd op het gebied van electrotechnische-, telecom- en beveiligingsinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
 

E&L Security is toonaangevend in de markt van beveiligingstechnieken. Wij houden ons bezig met advisering, levering, installatie en onderhoud van complete beveiligingsoplossingen en bijbehorende IP-toepassingen.  

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Een veilig gevoel begint bij een veilig huis. Een huis beveiligd volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen weert niet alleen inbrekers, het kan u ook een flinke besparing op uw verzekeringspremie opleveren. De Arnhemse Slotenservice biedt alle producten en diensten om uw huis zo veilig mogelijk te maken.  

Categorie: Hang- en sluitwerk, Inbraakdetectiesystemen
 

E.J. van der Meer Elektrotechniek is een VEB gecertificeerd beveiligingsinstallatiebedrijf aan wie u uw beveiliging met een gerust hart kunt uitbesteden. Volledig afgestemd op uw huidige en eventueel toekomstige situatie leveren en plaatsen wij:

inbraakbeveiligingsystemen (gecertificeerd) voor woningen en … 

Categorie: Installatiediensten
 

ENAI brengt eenvoud in veiligheid en comfort. Wij ontwikkelen en implementeren software voor servicecentrales in samenwerking met klanten en partners die diensten leveren op het gebied van beveiliging, facilitaire ondersteuning en welzijn.  

Categorie: Beveiligingssoftware
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Eagle Executive Protection is toonaangevend in de markt van mobiliteits- en veiligheidsoplossingen. Wij staan garant voor een onberispelijke service, accuratesse en eerlijkheid. Onze gecertificeerde beveiligers en directiechauffeurs dragen dag en nacht zorg voor vervoers- en beveiligingsoplosingen en staan borg voor de veiligheid van VIP's, … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Chauffeursdiensten
 

EAL levert ATS toegangcontrole-oplossingen om bedrijven te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

Ons draadloze Easy Safe beveiligingssysteem zorgt met slechts één druk op de knop voor volledige én voordelige beveiliging van u en uw woning tegen inbraak en brand.

Het systeem is ontwikkeld voor de woning- en zakelijke markt. U kunt het systeem zo instellen dat voor uw woning optimale preventie tegen … 

Categorie: Installatiediensten
 

Wij weten dat uw tijd en budget beperkt is dus zorgen wij ervoor dat u het hart van uw markt effectief bereikt, in een professionele maar ontspannen omgeving waar kopers hun leveranciers kunnen ontmoeten en waar leveranciers kunnen verkopen.

Voor exposanten staat de stand al klaar, wij organiseren de beurzen op goed bereikbare … 

Categorie: Voorzieningen
 

Traditionele toegangssystemen zijn moeilijk te beveiligen. Het is niet te voorkomen dat mensen sleutels, pasjes of magneetkaarten aan anderen geven of gewoonweg verliezen.

Ook pin- en andere codes kunnen eenvoudig in verkeerde handen komen. Met biometrie van EasySecure is optimale toegangscontrole geen probleem meer want het … 

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

Van noodverlichting tot branddetecti en beveiligingssystemen

 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,81 seconden.