Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 76

 

C&D Security Support levert gediplomeerde en ervaren medewerkers die adequaat op problemen reageren. Door samenwerkingsverbanden met gerenommeerde beveiligingsbedrijven is continuiteit gegarandeerd.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Wij zijn een Kema gecertificeerd Borg beveiligingsbedrijf en een VEB select technisch beveiligingsbedrijf. Wij leveren en installeren bouwkundige beveilingssystemen, camerasystemen alsmede intercom- en videofoonsystemen.  

Categorie: Installatiediensten
 

C.Q. Security levert beveiligingsdiensten aan horecabedrijven en evenementenorganisaties.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Horecabeveiliging
 

Cable Masters heeft als doel om kabeloplossingen aan te bieden waarmee u zo efficiënt mogelijk installaties realiseert in de industrie, infrastructuur en utiliteit. Daarbij bieden wij onze klanten materialen van hoge kwaliteit. U beschikt over een unieke bevestigingsafstand tot 1.500 mm bij gebruik van onze functiebehoudkabel.  

Categorie: Installatiediensten
 

Een inbreker heeft een hekel aan tijdrovende klussen, lawaai en ontdekking. Effectieve beveiliging van uw woning of bedrijf is een optimale mix tussen bouwkundige, organisatorische en elektronische maatregelen. U kunt bij ons terecht voor de levering en montage van apparatuur voor inbraak- en branddetectie, toegangscontrole, videobewaking, … 

Categorie: Installatiediensten
 

CameraCloud Europe is de specialist in het opslaan en bewaren van camerabeelden. Alle beelden worden gecomprimeerd, versleuteld en "in de cloud" opgeslagen.
Met ons unieke systeem kun je camerabeelden opnemen zonder dat je nog extra hardware of software nodig hebt.

 

 

 

Camtronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van camerasystemen met aanverwante elektronica en mechanica voor speciale toepassingen.

In de loop der jaren is er een complete lijn Inspector® systemen ontwikkeld. Deze worden ingezet voor inspecties van riolen, luchtkanalen, buizen, spouwmuren, etc.  

Categorie: Camerasystemen
  

 

Cardelli houdt zich bezig met beveiliging, data, elektra en service & onderhoud voor zowel klanten op de particuliere als de zakelijke markt. Cardelli is erkend door de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven.  

Categorie: Installatiediensten
 

CCTV Benelux importeert hoogwaardige video-observatieproducten. Als beveiligingsbedrijf of e-installateur onderkent u het belang van een betrouwbare leverancier met goede productkennis.

Met een compleet assortiment camera’s, recorders en toebehoren is CCTV Benelux uw professionele partner.  

Categorie: Camerasystemen
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

CED Forensic is voor Nederlandse verzekeraars en eigen risicodragers een toonaangevende dienstverlener op het gebied van schadeprocesmanagement. Verdeeld over de vijf business units CED Claims Services, CED BrandVaria, CED Automotive, CED Mens en CED Forensic, werken de specialisten van CED aan de afwikkeling van schade.  

Categorie: Forensich onderzoek
 

Ceelen Security heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van elektronische inbraakalarmsystemen in zowel bedrijfsgebouwen als woningen. Een beveiligingsplan wordt in overleg met u samengesteld en geheel op uw wensen en leefgewoonten afgestemd.  

Categorie: Installatiediensten
 

Elektrotechnisch installatiebureau Cees Boer is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van installaties voor inbraakbeveiliging, datanetwerken, intercominstallaties en brandmeldinstallaties.  

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,89 seconden.