Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 176

 

 

 

B&G Hekwerk is uitgegroeid van hekwerkproducent tot een eigentijdse allround beveiliger met moderne en toonaangevende productiefaciliteiten. In een tijd met snelle ontwikkelingen waarin ‘standaard beveiliging’ bijna nooit volstaat, heeft B&G zich gespecialiseerd in innovatieve toepassingen.

Daarmee is het … 

Categorie: Hekken en deuren
 

B&W Elektro en beveiliging is een elektro-technisch installatiebedrijf met ruim 10 jaar ervaring in het maken van complete elektro-installaties die wij ontwerpen, tekenen én installeren.  

Categorie: Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

B-Able heet een zeer uitgebreid en bewezen track record in het leveren van beveiligingsoplossingen voor Europese organisatie.  

Categorie: Beveiligingssoftware, Communicatiesystemen
 

B. Klück Beveiliging is BORG erkend en voldoet aan de eisen van erkenning van de NCP, evenals aan de eisen van erkenning van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is dus een erkend PKVW® bedrijf. Op het gebied van elektronische beveiligingsmaatregelen, alarm-, camera- en toegangscontrolesystemen, leveren wij maatwerk.  

Categorie: Installatiediensten
 

Steeds meer particulieren en bedrijven zijn de afgelopen jaren door B.A.B. Huisman geadviseerd en beveiligd. Naast elektronische beveiliging installeren wij o.a. ook elektrotechnische installaties, camerasystemen, toegangscontrole en datanet bekabeling.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Hekken en deuren, Inbraakdetectiesystemen
 

Ruim 45 jaar is Besturings- en Installatietechniek (B.I.T.) Van de Meerakker een solide naam in de elektrotechnische branche. Met meer dan 200, breed inzetbare medewerkers zijn wij projectmatig werkzaam in zowel de utiliteitsbouw als in de industriële automatisering. Daarnaast is onze 24 uur service- & onderhoudsdienst een belangrijk … 

Categorie: Installatiediensten
 

BSS opent deuren voor u, repareert sloten, beveiligt uw woning of bedrijfspand en levert en plaatst nieuwe deuren. BSS werkt voor particulieren, bedrijven, deurwaarders, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en verzekeringsbedrijven.  

Categorie: Hang- en sluitwerk
 

BTG Beveiligingsinstallaties BV een door de NCP gecertificeerd BORG Beveiligingsbedrijf.  

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
 

 

Categorie: Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.