Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

Veiligheid, beveiliging, comfort en functionaliteit zijn de vier essentiële zaken waaraan hang- en sluitwerksystemen in gebouwen dient te voldoen. LIPS is leidend in het adviseren, leveren en het verlenen van service met betrekking tot vergrendelingsoplossingen. Natuurlijk gaat u uiterst voorzichtig te werk bij uw keuze voor een veiligheidspartner. U wilt uw mensen en objecten immers maximale veiligheid kunnen garanderen.

Als onderdeel van de ASSA ABLOY Groep biedt LIPS topoplossingen op het gebied van mechanische en elektromechanische vergrendelingsproducten. In de contacten met alle betrokken partijen zoeken wij naar sluitende oplossingen voor u, zonder daarbij de uw belangen op het gebied van beveiliging en veiligheid uit het oog te verliezen.

LIPS beschikt over de juist kennis en producten om voor opdrachtgevers een hoogwaardig eindresultaat te bieden. Dit blijkt uit de ruime ervaring van ons deskundige team van 180 enthousiaste medewerkers. Indien zij in een vroeg stadium betrokken worden bij nieuwbouw of renovatieprojecten, legt u de “zorg” rondom beveiliging en veiligheid neer bij de expert op het gebied van het ver- en ontgrendelen van deuren.

Door het volledig uitwerken van hang- en sluitwerkstaten, aanleveren van bestekteksten, bijwonen van vergaderingen en het begeleiden van projecten worden veel problemen al in de uitvoeringsfase voorkomen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een deur ter plaatse te voorzien van de door ons voorgestelde producten. Op die manier kan de organisatie van u of uw klant bewust een keuze maken voor de toe te passen producten. Hierdoor is hij verzekerd van een juiste investering.

Meerval 5
4941 SK  RAAMSDONKSVEER
Tel:  088-6394600
Fax: 088-6394645
E-mail: info@lips.nl
Website: www.lips.nl

 

Categorie: Hang- en sluitwerk

Publicaties over Lips Nederland B.V.:

- Nieuws (1)

Gerelateerde artikelen  
23-12-2008 Nieuws ASSA ABLOY Nederland nieuwe naam van LIPS en VEMA
07-07-2009 Nieuws ASSA ABLOY Nederland op beurs Elektrotechniek 2009
06-10-2011 Nieuws Nieuwe lijn LIPS deurbeslag: nog veiliger
13-03-2008 Nieuws LIPS en VEMA groeien steeds meer naar elkaar toe!
21-10-2008 Nieuws LIPS introduceert nieuwe PaniekOpeners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,02 seconden.