Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  

IDIS Nederland BV is producent/distributeur van CCTV producten. Met een compleet aanbod in video recorders (NVR’s en DVR’s), beveiligingscamera’s (IP en analoge camera’s), Video Management Software (IDIS Solution Suite (ISS) en IDIS Center) en accessoires, heeft IDIS Nederland BV voor elke beveiligingsuitdaging de oplossing in huis.

DirectIP™ en DirectCX™
IDIS Nederland BV werkt met twee systemen: IDIS DirectIP™ (HD surveillance oplossing over IP) en IDIS DirectCX™ (geavanceerde analoge full HD oplossing over Coax).

Technologie & advies op maat
Bij IDIS Nederland BV speelt technologie en advies op maat een belangrijke rol. Er wordt waar nodig geassisteerd bij de ontwerpfase van een observatie- en registratie-oplossing en er worden cursussen gegeven waarin de werking van nieuwe producten wordt uitgelegd.

Innovatieve oplossingen
De oplossingen van IDIS komen tegemoet aan de toenemende vraag naar flexibele en kosteneffectieve technologieën voor de beveiliging van mensen, eigendommen en panden. IDIS producten bieden hierin ongeëvenaarde kwaliteit, prestaties en functionaliteit.

Het meedenken en het bieden van innovatieve oplossingen maakt  IDIS Nederland BV één van de meest vooruitstrevende CCTV leveranciers. Er wordt uitsluitend geleverd aan de erkende installateur om kwaliteit te waarborgen.

De perfecte CCTV partner
De belangrijkste doelstelling van IDIS Nederland BV is het bieden van kennis en kwaliteit. Het geleverde eindproduct voldoet hierdoor altijd aan de wensen en eisen van de eindgebruiker. Ook aftersales, support en service staan bij IDIS Nederland BV hoog in het vaandel. Dit maakt IDIS tot de perfecte partner in effectieve beveiligingsoplossingen.

Dus bent u op zoek naar een oplossing die werkt? Neem dan direct contact met ons op!


De Slof 9
5107 RH  DONGEN
Tel:   0162 387 247
Fax: 0162 311 915
E-mail: info@bnl.idisglobal.com
Website: www.idisglobal.com

 

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen

Publicaties over IDIS Nederland BV:

- Nieuws (33)
- Achtergrondartikelen (12)
- Video (1)

Gerelateerde artikelen  
20-06-2017 Nieuws Full HD surveillance oplossing over coax
08-04-2016 Nieuws DirectCX™ Full HD over (bestaande) COAX
16-03-2017 Nieuws IDIS Global ontvangt 2 prestigieuze Awards
14-07-2017 Nieuws IDIS biedt nieuw garantieprogramma
30-08-2017 Nieuws IDIS biedt Ultimate Warranty
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,64 seconden.