Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 8

 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Horecabeveiliging
 

C.Q. Security levert beveiligingsdiensten aan horecabedrijven en evenementenorganisaties.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Horecabeveiliging
 

DSH Security NL is een beveiligingsbedrijf dat, met ruim 100 medewerkers, regelmatig wordt ingezet voor diverse beveiligingsopdrachten. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van de handhaving van orde en veiligheid op scholen, evenementen en horeca.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Horecabeveiliging
 

Eye Watch Security Group heeft als doelstelling het gevoel van veiligheid, continuïteit en kwaliteit terug te brengen bij ondernemers en particulieren. Wij leveren een dienstenpakket op het gebied van beveiliging, van surveillance-, portiers- en receptiediensten, terrein- of objectbewaking tot horeca- en evenementenbeveiliging. … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Surveillance, Horecabeveiliging
 

U kunt Gerding Security Service inhakelen voor evenementen- en horecabeveiliging, winkelsurveillance, objectbewaking, receptie- en portiersdiensten zowel als mobiele surveillance.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Portiers, Receptie, Surveillance, Horecabeveiliging
 

Globe Security levert beveiligingsdiensten, afgestemd op uw situatie, behoeften en organisatie. Van planproces, de inzet van onze menskrachten tot en met gebruik van beveiligingsmaterieel, wij leveren budgetbeveiliging, op maat in woord en daad.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Horecabeveiliging
 

De groninger Beveiliging Centrale (GBC) is een particuliere beveiligingsorganisatie met als specialiteit horeca- en evenementenbeveiliging. Tevens levert de GBC haar diensten voor objectbeveiliging en winkelsurveillance.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Surveillance, Horecabeveiliging
 

De horecabeveiligers van de 12 VEHB-bedrijven werken samen met locale overheden, vaak in horecaconvenanten. Ze zijn gastheren en gastvrouwen bij de deur en in uw locatie. Als er onregelmatigheden of calamiteiten zijn, weten ze hoe in te grijpen. Zij brengen rust en een gevoel van zekerheid voor de gasten.

De aangesloten … 

Categorie: Belangenorganisaties, Horecabeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.