Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 5

 

Lamsonair is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met 25 werknemers. Naast kassa-afroomsystemen ontwikkelt en verkoopt het bedrijf ook flessenretourmachines.

Dochteronderneming Lamson Q ontwikkelt en verkoopt klantenverwijssystemen en beveiligingsoplossingen voor laptops.  

Categorie: Buizenpost, Computerbeveiliging, Waardetransport
 

M&M Beveiliging houdt zich hoofdzakelijk bezig met het inzetten van beveiligingsbeambten op verschillende locaties, waaronder: cruise terminals, haven- en logistieke bedrijven en kantoren. De beveiligingsbeambten van M&M worden tevens ingezet als: evenementenbeveiliger, horecabeveiliger en waardetransporteur.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance, Waardetransport
 

MobiSafe produceert speciale koffers voor het vervoeren van grote waarden. De inhoud kan wereldwijd worden verzekerd tot een bedrag van 3.000 euro.  

Categorie: Waardetransport
 

Sinds jaar en dag verhogen wij de efficiency en veiligheid van onze klanten door meerdere oplossingen te bieden voor de geldstroom in uw organisatie. Wij denken met u mee 'van-kassa-naar-kantoor-naar-kluis’.

Na bijna 20 jaar in het vak hebben wij ruime ervaring met alles wat cash-management te maken heeft. Wij zijn op … 

Categorie: Waardetransport
 

Al meer dan 10 jaar is Regio Control Veldt in Noord-Holland actief voor verschillende bedrijven en gemeenten op het gebied van beveiliging (alarmcentrale en surveillancewagens), cameratoezicht, persoonsbeveiliging, Track & Tracediensten, verkeersregelaars, transportbeveiliging en waardetransporten.  

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Waardetransport, Transportbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,97 seconden.