Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 84

 

Heras is een internationale specialist op het gebied van buitenbeveiliging. Met de combinatie van mechanische en elektronische beveiligingssystemen creëren we verschillende niveaus van beveiliging.

In het advies laten we ons leiden door de specifieke behoeftes van de klant en de locatie, waardoor voor iedereen de optimale … 

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
 

Hexta is een onafhankelijk en landelijk werkende en innovatieve onderneming en daarmee één van de belangrijke spelers op de markt van hekwerk, toegangspoorten en geïntegreerde beveiligingsoplossingen in Nederland.  

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen

Honeywell is de eerste keus voor de beveiliging in en om uw bedrijf. De beveiligingsindustrie verandert door nieuwe technologieën, onder invloed van IT, beter geïnformeerde eindgebruikers en groeiende concurrentie.

Succesvolle beveiligingsinstallateurs en systeemintegratoren hebben een hechtere samenwerkingsverband … 

Categorie: Brandbeveiliging, Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Communicatiesystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

IGNIS SYSTEMS is een CCV erkend branddetectiebedrijf. Wij leveren professionele branddetectie componenten, gecertificeerde brandmeldcentrales, ontruimingssystemen, DECT-systemen, gasdetectie-, vlamdetectie- en toegangscontrolesystemen. Tevens is IGNIS SYSTEMS een CCV erkend opsteller van programma's van eisen (PVE-en).  

Categorie: Brandbeveiliging, Gas- en rookdetectie, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Camerasystemen, Hang- en sluitwerk, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Biometrie, Toegangscontrolesystemen
 

IQ-Pass verhuurt intelligente totaaloplossingen om in de behoefte aan tijdelijke toegangscontrole van personen en voertuigen te voorzien.  

Categorie: Toegangscontrolesystemen
 

Als proffesioneel beveiligingsbedrijf bieden wij beveiligingsoplossingen door gebruik te maken van toegangscontrolesystemen die reageren op (KNLTB) ledenpassen. Inmiddels zijn circa 150 verenigingen uitgerust met ons toegangscontrolesysteem.  

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Wereldwijd realiseerde Johnson Controls voor meer dan 50.000 bedrijven, beveiligingsoplossingen in marktsegmenten zoals distributie, verzorgingsinstellingen, overheidsinstellingen, onderwijs en productie. Wij bieden beveiligingsoplossingen, van brandmeldinstallaties, toegangscontrole tot security management systemen. We blinken uit in de … 

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Kaba Nederland is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, shop-floor datacollectie, automatische en beveiligingsdeuren, sluitsystemen en systeemintegratie.  

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Keyprocessor is gespecialiseerd in geïntegreerde, elektronische security management systemen. Keyprocessor biedt haar klanten oplossingen op het gebied van toegangscontrole, inbraakdetectie, camerabewaking en personenbewaking.

Onze systemen kunnen uitgebreid worden met tijdregistratie en parkeerbeheer. Onze organisatie, … 

Categorie: Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

Kiestra Toegangstechniek levert een breed assortiment producten op het gebied van toegangstechniek. Wij zijn geen installateur maar een groothandel die installateurs van toegangstechnieken voorziet.

Slagbomen, deurautomaten voor binnen-, buiten- en garagedeuren, poortaandrijvingen, besturingselektronica, zenders en ontvangers, … 

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
 

Kuijzer installatietechiek is een elektrotechnisch bedrijf dat u op het gebied van elektrotechniek een full-service pakket kan leveren.  

Categorie: Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Maasland Groep is een Nederlandse onderneming actief als internationaal product-, service- en kennisleverancier op het gebied van mechanische en elektronische toegangsoplossingen.

 

Categorie: Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen
 

Marmitek levert betaalbare consumentenelektronica op het gebied van binnenhuis automatisering, gericht op verbetering van comfort, ontspanning en veiligheid door slimme innovaties voor in en om de woning.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Toegangscontrolesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,83 seconden.