Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 35

 

 

Categorie: Surveillance
 

AFI Security biedt u een breed scala mogelijkheden met voor iedere situatie een passende beveiligingsoplossing. AFI Security onderscheidt zich door goed opgeleide en representatieve beambten te leveren. Voorafgaand aan de opdracht gaan wij met u aan tafel om uw wensen in kaart te brengen. Een evaluatie na afloop van uw opdacht is een vast … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Surveillance, Bouwlocatiebeveiliging
 

All Force Security opereert in geheel Nederland. Voor diverse bedrijven in Nederland verzorgen wij de totale beveiliging voor continuïteitsondersteunende beveiligingsdoeleinden. All Force Security is compleet 'man-beveiligingsleverancier' voor onder meer, objectbewaking, surveillancediensten, horecaportiers, evenementenbewaking en lijfwachten. … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging, Surveillance
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Atlas Beveiliging staat voor professionele dienstverlening. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Zij wil als ondernememende organisatie een resultaatgericht partner zijn voor alle relaties. Atlas Beveiliging bespreekt de vorm van uitvoering van de gewenste dienst met de opdrachtgever en geeft adviezen op het gebied … 

Categorie: Speur- en verdedigingshonden, Persoonbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

De BBD bestaat sinds 1982 en heeft niet alleen in de eigen regio maar ook ver daarbuiten een uitstekende naam verworven. Met 85 medewerkers heeft de organisatie op het gebied van surveillance, security en facility een permanente plaats op de markt ingenomen.  

Categorie: Surveillance
 

BBN heeft zich gespecialiseerd in diensten op het gebied van: mobiele surveillance alarmopvolging surveillancerondes brand-/sluitrondes openingsrondes alsmede objectbeveiliging Daarnaast worden door BBN een aantal algemene dienstverlenende taken uitgevoerd zoals receptiediensten.  

Categorie: Objectbeveiliging, Surveillance
 

Wij kunnen u van dienst zijn met objectbeveiliging, winkelsurveillance, mobiele surveillance, alarmopvolging, evenementenbeveiliging en persoonsbeveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

Bewacom legt zich ondermeer toe op het verrichten van mobiele surveillance, receptiediensten, camerabawaking en evenementenbeveiliging.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Reeds 30 jaar vakkennis, goede opleiding, enthousiasme en liefde voor het vak, dat zijn de kenmerken van onze beveiligers. Ervaren rotten in het vak en leergierige jonge mensen die snel ervaring opdoen en met een gezonde dosis vakkundig wantrouwen de belangen van de opdrachtgevers beschermen.

Van Gijn is werkzaam in 's-Hertogenbosch … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

Mobiele surveillance, bouwbewaking, winkelsurveillance, evenementenbeveiliging, alarmopvolging alsmede horeca portiersdiensten.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Surveillance
 

Onze (geüniformeerde) beveiligingsmedewerkers voeren hun toegangscontrolewerkzaamheden uit door preventief aanwezig te zijn. Hierbij ligt de nadruk op het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer eventueel gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

CODE is een landelijk werkend en flexibel beveiligingsbedrijf dat 24 uur per dag bereikbaar is.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Surveillance
 

CSN-Beveiliging is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid en biedt een uitgebreid dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van advies tot en met uitvoering. Alarmopvolging, surveillance, receptiediensten, etc. 
   

Categorie: Receptie, Surveillance
 

Bij brand, inbraak of een calamiteit is iedere seconde van groot belang. Een snelle en proffesionele alaramopvolging is dus een must. De Brug Security beschikt over alerte surveillanten die speciaal zijn opgeleid voor dit werk.

Eenmaal ter plaatse handelt onze surveillant de melding adequaat af. Indien nodig schakelt hij hulpdiensten … 

Categorie: Surveillance
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.