Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 55

 

De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot het grootste brandbeveiligingsbedrijf van Limburg. Ons team bestaat uit 47 vakkundige medewerkers, en heeft de beschikking over 6100 m² bedrijfsruimte en 17 servicebussen. Met het totaalpakket brandbeveiliging, branddetectie en opleidingen kunnen wij … 

Categorie: Brandbeveiliging, Gas- en rookdetectie, Opleidingen en trainingen
 

Als professional en manager vergroot u uw kennis en innovatievaardigheden met een postdoctorale masteropleiding van Delft TopTech.

Delft TopTech organiseert in samenwerking met de TU Delft een aantal masteropleidingen op het gebied van compliance, energie, IT, retail, safety en security. De opleidingen van Delft TopTech combineren … 

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

ECABO zorgt dat het bedrijfsleven voldoende gekwalificeerde mensen krijgt die het nodig heeft. Ons werkterrein beslaat een groot deel van de zakelijke dienstverlening.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

FandSA bestaat uit Fire and Security Advisement B.V. en FandSA veiligheid & opleidingen BV. Deze ondernemingen zijn specialisten op het gebied van Arbo, brandpreventie, safety en security. Onze deskundigheid zetten wij landelijk in door het geven van advies, begeleiding, realisatie en opleiding.

Zo verzorgen wij ondermeer … 

Categorie: Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV, AED kasten
 

De Federatie Nederlandse Vereniging voor Bedrijfshulpverlening (NVB) bestaat uit regionale NVB-verenigingen. Bedrijven, instellingen, scholen, etc. maar ook personen met interesse voor dit vakgebied, kunnen lid worden van de NVB. De NVB behartigt de belangen van haar leden zonder winstoogmerk.  

Categorie: Belangenorganisaties, Opleidingen en trainingen, Bedrijfshulpverlening BHV
 

Iedere organisatie dient te beschikken over de nodige brandpreventiematerialen en -apparatuur. Fire Control Brandbeveiliging heeft voor de preventierol van uw medewerkers een modern, state-of–the-art opleidingscentrum beschikbaar.

Onze reputatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op dit gebied zijn bekroond met het NIBHV, … 

Categorie: Brandbeveiliging, Opleidingen en trainingen, Ontruimingstechnieken
 

HONOR is ontwikkelaar, vernieuwer, producent en adviseur van complexe(re) persoonlijke beschermingsmiddelen zoals valbeschermende systemen, middelen voor redding en evacuatie van personen, gaspakken, chemicaliënkleding, hittewerende kleding en gasdetectie-apparatuur.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Gas- en rookdetectie, Opleidingen en trainingen, Werkkleding en uniformen
 

IMKO Vakopleiding is de enig onafhankelijke erkende PolitieKeurmerk opleider (PKVW) en biedt het complete PKVW-pakket aan, zowel voor de handelaar, de installateur, de medewerker van een woningcorporatie als voor gemeente-ambtenaren.

IMKO Vakopleiding richt zich op de bij-en nascholing van medewerkers van ondernemingen in diverse … 

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Als marktleider op het gebied van awareness-training bieden wij programma's in meer dan 90 landen en in meer dan 30 talen aan. Onze producten creëren bewustwording bij uw werknemers en zijn er op gericht om op de lange termijn veranderingen in het gedrag van uw werknemers aan te brengen.

Wij bieden onze producten … 

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Opleidingen en trainingen, Recherche- en opsporingsdiensten
 

IPro Safety beveiligingsopleidingen is uitgegroeid tot de meest gespecialiseerde opleider voor beveiligers in Nederland.

Met een duidelijke visie en een professionele aanpak lukt het IPro Safety vanuit de hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn en diverse locaties in Nederland jaarlijks honderden cursisten het beroep van beveiliger … 

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Crime Prevention Through Environmental Design (CPTED) blijkt een goede bijdrage te leveren aan criminaliteitspreventie en geweldsbeheersing zonder de balans tussen vrijheid, privacy en leefbaarheid te verstoren.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

Media Plaza is een netwerkcentrum dat het bedrijfsleven en de overheid stimuleert om ICT toe te passen ten behoeve van innovatie, efficiency en rendement. Dit gebeurt door fysieke en virtuele voorlichting, kennisoverdracht, (interactieve) programma's, trainingen en seminars aan meer dan 40.000 managers per jaar.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

De NTC trainingen zijn ingedeeld in 2 segmenten, bedrijfstrainingen en criminaliteitspreventie. De overvalpreventietraining wordt het meest aangevraagd door onze klanten met als goede tweede de training 'omgaan met ongewenst gedrag'.  

Categorie: Opleidingen en trainingen
 

NEN begeleidt het maken van afspraken over producten, werkwijzen en diensten, en publiceert deze. We ondersteunen dit proces als onafhankelijk en betrouwbaar partner. Om het gebruik van normen en ander soortige afspraken te stimuleren, geven we cursussen en advies.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Opleidingen en trainingen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,81 seconden.