Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 58

 

Sinds 1998 is Hop Hekwerken actief op de markt van terreinbeveiliging. In onze productievestiging vervaardigen wij vrijwel alles op het gebied van hekwerken, poorten en andere klantspecifieke producten. Specialistische werkzaamheden worden door onze eigen medewerkers uitgevoerd.  

Categorie: Hekken en deuren
 

HTC parking & security levert veiligheid- en toegangscontrole middelen voor voertuig entrees van terreinen, gebouwen en ruimten. Voor “daily use”, “high security” en “high design”  situaties.

Onze veiligheidsoplossingen
•             … 

Categorie: Hekken en deuren
 

Kiestra Toegangstechniek levert een breed assortiment producten op het gebied van toegangstechniek. Wij zijn geen installateur maar een groothandel die installateurs van toegangstechnieken voorziet.

Slagbomen, deurautomaten voor binnen-, buiten- en garagedeuren, poortaandrijvingen, besturingselektronica, zenders en ontvangers, … 

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
 

Koopmanschap is de specialist voor het Gooi en omstreken op het gebied van professioneel smeedwerk en beveiliging in, om en aan uw pand. Ontdek de toegevoegde waarde van traditioneel ambachtschap en de modernste beveiligingstechnieken.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Laurens Hekwerk West is een gespecialiseerd hekwerkbedrijf dat thuis is in een breed scala van hekwerksoorten, van eenvoudige erf-afscheidingen tot complete terreinbeveiligingen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, sportverenigingen, woningbouw en-renovatieprojecten, stad en landschapsarchitecten, projektontwikkelaars.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Masterhekwerk is een dynamisch en flexibel bedrijf dat een totaal pakket aan hekwerken en beveiligingsoplossingen biedt aan het bedrijfsleven, overheid en de particulier. Doordat wij beschikken over een brede kennis van het hekwerkvakgebied, een ruime ervaring en werken met vakbekwame hekwerkmonteurs, moderne hulpmiddelen en faciliteiten, … 

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
 

U komt bij ons met een vraagstuk op het gebied van terreinbeveiliging of toegangsbeheer en wij geven u een antwoord dat alle aspecten bestrijkt, een doordacht totaalplan dat overal rekening mee houdt.

Vitale gebieden, autorisatie, verkeersstromen, alles brengen we in kaart. Vervolgens presenteren we een evenwichtige mix van … 

Categorie: Hekken en deuren
 

Mauriks levert als internationale handelsonderneming, sinds 1973, business-to-business, aan relaties in de verwerkende- en handelsindustrie en informeert de indirecte markt over haar producten en diensten, waaronder:

• Poort-, hekwerk- en deuronderdelen en toebehoren
• Toegangstechniek voor poorten, deuren, … 

Categorie: Hang- en sluitwerk, Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Hekken en deuren
 

Al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw is Pako Park gespecialiseerd in het maken van smeedijzeren hekwerken en buitenverlichting. Pako Park heeft tevens en uitgebreid tuinmeubelen, parasols, barbecue's, buitenkeukens, buitenhaarden en decoratieve accessoires.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Pellikaan Hekwerk Service levert een grote hoveelheid veschillende types hekwerken. Tot onze standaardhekwerken behoren de gaashekken, spijlenhekken en draadmathekwerk. Daarnaast leveren we ook sporthekwerk voor de omheining van sportvelden alsmede ballenvangers.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Privacon Hekwerken is producent van hekwerken, passend in elke omgeving. Onze producten worden veelal geleverd aan andere hekwerkbedrijven waarbij bij de productie onder private label de identiteit van de afnemer gewaarborgd blijft.  

Categorie: Hekken en deuren
 

 

Categorie: Hekken en deuren
 

Voor elk terrein heeft Ruigrok een passende hekwerkoplossing. En als HekExpert denken we graag constructief met u mee. Om ook voor úw wereld tot de meest efficiënte oplossing te komen!  

Categorie: Hekken en deuren
 

 

Categorie: Hekken en deuren
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,82 seconden.