Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 58

 

 

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
 

Gelderland Hekwerken levert kwalitatief hoogwaardig hekwerk tegen concurrerende prijzen. De door ons geleverde en gemonteerde hekwerken en poorten zijn geproduceerd volgens de ISO 9001 norm en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van installatie, gebruik en veiligheid.

Al ons hekwerk is verzinkt maar kan eveneens … 

Categorie: Hekken en deuren
 

Gelmo produceert en levert hoogwaardige hekwerken, afrasteringen en poorten voor zowel particulieren als bedrijvenorganisaties. Daarnaast bieden wij nog een breed scala van produkten en diensten zoals stadsmeubilair, de inrichting van sportterreinen en de verhuur van bouw- c.q. dranghekken voor evenementen.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Zo rond 2000 is Geran gestopt met het produceren van hekwerk en aanverwante producten. De productielocatie is toen omgebouwd naar een magazijn waar nu de stellingen staan met de meest denkbare materialen voor het bouwen van hekken en poorten.

Inmiddels is Geran importeur van gerenommerde merken als Fadini, Comunello, Grande … 

Categorie: Hekken en deuren
 

Govers Sierhekwerk is uw totaalleverancier voor hekwerk en alles op het gebied van toegangscontrole. Of het nu gaat om een klassiek, modern of industrieel ontwerp, bij Govers Sierhekwerk bent u aan het juiste adres.  

Categorie: Hekken en deuren
 

GPS-Perimeter Systems B.V. levert een zeer breed assortimentterrein beveiligingsystemen. We zijn niet gebonden aan een bepaald merk of fabricaat. U vindt zowel zichtbare als onzichtbare detectiesystemen in ons productenpakket. Voor nagenoeg alle situaties bieden wij een oplossing. De levering van de systemen wordt door onze projectleiders … 

Categorie: Hekken en deuren
 

GPS-Perimeter Systems levert terreinbeveiligingsystemen en advies in heel Noord-West Europa. Wij hebben dochterondernemingen in Belgie, Duitsland, Zweden en Turkije. We werken onafhankelijk en zijn niet gebonden aan een merk of producent. Hierdoor kunnen wij u een breed assortiment zichtbare en onzichtbare detectiesystemen aanbieden.  

Categorie: Hekken en deuren
 

De beveiligingsgroep Gunnebo telt wereldwijd 6.800 werknemers. We leveren geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor het bankwezen, de detailhandel en andere sectoren met behoefte aan beveiliging op hoog niveau. Onze ervaring en ons brede assortiment maken uw wereld veiliger.  

Categorie: Hekken en deuren, Kasten en kluizen, Toegangscontrolesystemen
 

 

Categorie: Hekken en deuren
 

Hekbouw is opgericht in 1989 en heeftvanaf de start een aanzienlijke groei doorgemaakt. Aanvankelijk werkzaam vanuit een kleine werkplaats zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende hekwerkbedrijven in Zuid-Nederland.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van sierhekwerk en gaashekken. Al onze materialen worden verzinkt volgens NEN 1275 en alle RAL-kleuren zijn standaard. Ten Brinke werkt uitsluitend met vakspecialisten en topmaterialen.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Al bijna 50 jaar onderscheidt Hekwerken Lisse zich door de kwaliteit van onze producten en de wijze waarop samen met opdrachtgevers en ontwerpers innovatieve oplossingen worden gevonden. Onze aanpak maakt ons een veel gevraagd partner bij particulieren, de overheid en het bedrijfsleven.  

Categorie: Hekken en deuren
 

Heras is een internationale specialist op het gebied van buitenbeveiliging. Met de combinatie van mechanische en elektronische beveiligingssystemen creëren we verschillende niveaus van beveiliging.

In het advies laten we ons leiden door de specifieke behoeftes van de klant en de locatie, waardoor voor iedereen de optimale … 

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
 

Hexta is een onafhankelijk en landelijk werkende en innovatieve onderneming en daarmee één van de belangrijke spelers op de markt van hekwerk, toegangspoorten en geïntegreerde beveiligingsoplossingen in Nederland.  

Categorie: Hekken en deuren, Toegangscontrolesystemen
 

Hitmetal levert hoogwaardige draad- en metaalproducten uit eigen productie en van een aantal streng geselecteerde, vaste Europese en Aziatische fabrikanten. De belangrijkste afnemers zijn producenten van hekwerken en kooien.  

Categorie: Hekken en deuren
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.