Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 40

 

M&M Beveiliging houdt zich hoofdzakelijk bezig met het inzetten van beveiligingsbeambten op verschillende locaties, waaronder: cruise terminals, haven- en logistieke bedrijven en kantoren. De beveiligingsbeambten van M&M worden tevens ingezet als: evenementenbeveiliger, horecabeveiliger en waardetransporteur.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance, Waardetransport
 

Het werkterrein van PPS omvatobjectbeveiliging, evenementenbeveiliging, artiestenbegeleiding personeelsondersteuning van zorginstellingen en gevangenissen tijdens het uitvoeren van hun taken.  

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

Respect & Trust Security is een beveiligingsbedrijf dat is gespecialiseerd in evenementen- & horeca beveiliging. Door de ruime ervaring die we hebben opgebouw, heb een wij een voorsprong op de concurrentie. Wij opereren al meer dan 10 jaar met goedkeuring van het Ministerie van Justitie.  

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

Rosec Security is een beveiligingsorganisatie met gespecialiseerde business units die optimale kwaliteit binnen hun specialisme borgen. Waar Rosec Event Services volledig is gespecialiseerd in evenementen, is Rosec Medical Security gespecialiseerd in beveiligingstaken in de publiek medisch sector.

Rosec Corporate Services is … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Receptie
 

SAFENED zorgt voor uw veiligheid door de inzet van goed opgeleide en betrouwbare medewerkers. Wij leveren u professionele maatwerkoplossingen. Hiervoor werken wij regelmatig samen met gerenommeerde partners op het gebied van techniek en alarmafhandeling.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging
 

Sport & Event Security is een dochteronderneming van Stadion Feijenoord N.V. en houdt zich bezig met het verlenen van diensten op het gebied van veiligheid bij klein- en grootschalige evenementen. De kracht van de organisatie ligt in onze jarenlange ervaring en voortdurende aandacht voor kwaliteit.  

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

SCS Services is een modern, groeiend bedrijf op het gebied van beveiliging in de breedste zin van het woord en dienstverlening in de evenementensector.  

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

The Security Company is een van Europa's grootste en meest ervaren aanbieders van crowd management en hospitality & services. Ons team van goed opgeleide medewerkers staat garant voor de publieksveiligheid en gastvrijheid tijdens uw evenementen en op uw locatie.

The Security Company heeft grote expertise en de specialisten … 

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

Het team van Uras Security is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligingsdiensten en passende oplossingen voor ieder beveiligingsprobleem. Uras Security opereert in en rond Tiel maar inmiddels ook in Arnhem, Nijmegen en Utrecht.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Receptie, Surveillance, Bouwlocatiebeveiliging
 

WV Security is er voor uw veiligheid en de veiligheid van uw gasten. Beveiliging gaat voor ons verder dan een veilig gevoel alleen. Wij zijn daarom meer dan een beveiligingsorganisatie. Wij zijn uw beveiligingspartner.

Wij zijn gespecialiseerd in:

- objectbeveiliging
- persoonsbeveiliging
- winkelsurveillance … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,86 seconden.