Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 40

 

Wij hebben door onze 18 jaar ervaring in de beveiligingswereld kunnen ontdekken waar wij goed in zijn. Al het andere laten wij graag over aan onze collega’s. Wij zijn gespecialiseerd in Bewakingsdiensten in de (jeugd)zorg, bedrijfsbeveiliging en winkelsurveillance.

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging
 

DSH Security NL is een beveiligingsbedrijf dat, met ruim 100 medewerkers, regelmatig wordt ingezet voor diverse beveiligingsopdrachten. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van de handhaving van orde en veiligheid op scholen, evenementen en horeca.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Horecabeveiliging
 

EBM Security is sinds vijftien jaar specialist op het gebied van horeca- en evenementenbeveiliging.  

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

Evenementen en feesten moeten vlekkeloos en veilig verlopen. Daarom werken wij uitsluitend met gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers met goede omgangsvormen. Onze mensen stellen zich op als gastheren en –vrouwen. Zij zijn beleefd en onderkennen problemen nog voor deze ontstaan.  

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

Bij European VIP Services werken beveiligingsspecialisten met jarenlange ervaring en een uiterst betrouwbare staat van dienst. Wij zijn regelmatig verantwoordelijk voor de veiligheid van tophotels en hun gasten.

Diverse staatshoofden, internationaal bekende artiesten en de top van het internationale bedrijfsleven laten zich … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Persoonbeveiliging
 

Event Security Arnhem beveiligt voetbalwedstrijden en andere groot- en kleinschalige evenementen met als doel een gastvrije en tegelijkertijd veilige omgeving te bieden tijdens uw evenement.  

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

Eye Watch Security Group heeft als doelstelling het gevoel van veiligheid, continuïteit en kwaliteit terug te brengen bij ondernemers en particulieren. Wij leveren een dienstenpakket op het gebied van beveiliging, van surveillance-, portiers- en receptiediensten, terrein- of objectbewaking tot horeca- en evenementenbeveiliging. … 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Surveillance, Horecabeveiliging
 

U kunt Gerding Security Service inhakelen voor evenementen- en horecabeveiliging, winkelsurveillance, objectbewaking, receptie- en portiersdiensten zowel als mobiele surveillance.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Portiers, Receptie, Surveillance, Horecabeveiliging
 

Globe Security levert beveiligingsdiensten, afgestemd op uw situatie, behoeften en organisatie. Van planproces, de inzet van onze menskrachten tot en met gebruik van beveiligingsmaterieel, wij leveren budgetbeveiliging, op maat in woord en daad.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Horecabeveiliging
 

De groninger Beveiliging Centrale (GBC) is een particuliere beveiligingsorganisatie met als specialiteit horeca- en evenementenbeveiliging. Tevens levert de GBC haar diensten voor objectbeveiliging en winkelsurveillance.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Surveillance, Horecabeveiliging
 

Door de juiste mensen op de juiste plaats te hebben kunt u veel ellende voorkomen. HMB Beveiliging helpt u graag wanneer dat nodig is. Wij bieden alle vormen van beveiliging aan. Wij treden kordaat en doortastend op bij de meest voorkomende calamiteiten.

Wij hanteren een persoonlijke benadering waarbij er altijd ruimte is … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Surveillance
 

Al meer dan 10 jaar werkt International Security Agency op het gebied van evenementenbeveiliging. Het gaat daarbij niet alleen om het leveren van beveiligingsmedewerkers maar om het gehele traject. Van advisering en vergunningsprocedure tot uitvoering en evaluatie.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Recherche- en opsporingsdiensten
 

 

Categorie: Evenementenbeveiliging
 

 

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Surveillance
 

LBB is een beveiligingsorganisatie die professionaliteit en integriteit als kernwaarden heeft. U kunt bij ons terecht voor een breed scala beveiligingsoplossingen.

Wij zijn actief in het zuidelijk deel van Nederland en hebben een concurrerende positie aan de top van de beveiligingsbedrijven van Nederland.  

Categorie: Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Persoonbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.