Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 70

 

De Hatulek Group heeft door innovatie op de voet te volgen veel expertise opgebouwd binnen haar eigen R&D-afdeling. Onze specialisten leveren maatwerk in signalerings- en beveiligingssystemen, sterkstroom- en zwakstroominstallaties alsmede telefooncentrales.

Maar wij verzorgen ook de automatisering van complete productieprocessen … 

Categorie: Communicatiesystemen, Installatiediensten
 

Hoekstra Portofoons heeft een jarenlange ervaring met de verkoop en verhuur van portofoons, mobilofoons en megafoons.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Hollandse Telecommunicatie Maatschappij verzorgt de infrastructuur voor vaste en mobiele communicatienetten, voor kabelnetten, computernetwerken, telefooncentrales en zendmasten. Maar ook voor meldkamers voor politie, brandweer en alarmcentrales.  

Categorie: Communicatiesystemen, Installatiediensten

Honeywell is de eerste keus voor de beveiliging in en om uw bedrijf. De beveiligingsindustrie verandert door nieuwe technologieën, onder invloed van IT, beter geïnformeerde eindgebruikers en groeiende concurrentie.

Succesvolle beveiligingsinstallateurs en systeemintegratoren hebben een hechtere samenwerkingsverband … 

Categorie: Brandbeveiliging, Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Communicatiesystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

InnoSys ICT is een merkonafhankelijke aanbieder in de Nederlandse markt van oplossingen, producten en diensten voor netwerken en netwerkbeveiliging. InnoSys ICT ontwerpt, implementeert en onderhoudt complete netwerkbeveiligingsinfrastructuren en voorziet o.a. in Managed firewall, IP-VPN, SSL-VPN, Content Filtering, Anti-Spam.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

Met ruim 500 medewerkers in Nederland en België is Inter Access al meer dan 30 jaar de IT-dienstverlener bij uitstek voor middelgrote organisaties in de publieke sector, de zorgsector, financiële dienstverlening en kennisintensieve organisaties.  

Categorie: Communicatiesystemen, Computerbeveiliging
 

InterAct Benelux biedt een compleet aanbod van producten en diensten voor geïntegreerde ICT oplossingen binnen de sector publieke veiligheid.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

 

Categorie: Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

Telindus-ISIT helpt u bij het ontwerpen van een geïntegreerde beveiligingstopologie waarbij diverse middelen nauw met elkaar samenwerken en via één user interface kunnen worden beheerd. Hoe eenvoudiger uw netwerk is opgezet, hoe makkelijker en veiliger het is te beheren.  

Categorie: Communicatiesystemen, Computerbeveiliging
 

KPN is een internationale telecommunicatiedienstverlener. Wij bieden producten en diensten die eenvoudig zijn in gebruik en klanten helpen om hun persoonlijke of zakelijke doelen te bereiken.  

Categorie: Communicatiesystemen
 

De veiligheid van uw werknemers, uw bedrijfspand(en) en uw eigendommen dient compromieloos geregeld te zijn om ongevallen en criminaliteit zoveel mogeijk te voorkomen.

Er zijn in Nederland jaarlijks ruim 13.000 branden waarbij circa 40 dodelijke en vele honderden gewonden te betreuren zijn. Daarnaast worden er zo’n 100.000 … 

Categorie: Communicatiesystemen
 

KSC adviseert over de toepassing van IP-technologie in de traditionele beveiliging. Wij bieden kennis over bestaande en nieuwe projecten in de vorm van advies, implementatie, auditing en de controle op naleving van de regelgeving.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Communicatiesystemen
 

Lagarde past moderne technologieën toe om een hoog beveiligingsniveau te realiseren. Systemen voor bijvoorbeeld brandbeveiliging of inbraakalarmen maar ook geïntegreerde systemen die u volledige controle geven over alle aspecten van de beveiliging. Lagarde is een NCP-erkend installateur en legt BORG-gecertificeerde alarmsystemen … 

Categorie: Communicatiesystemen, Installatiediensten
 

LanckerWolters is een BORG gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf. Als het gaat om inbraakbeveiliging, buitenbeveiliging, brandsignaleringssystemen, camera-observatiesystemen, toegangstechniek, telecom of ICT-oplossingen, wij zijn de juiste partner voor uw bedrijf.

Onze meerwaarde komt het best tot uiting wanneer alle … 

Categorie: Communicatiesystemen, Installatiediensten
 

LIHO Telecom & Safety Systems is toonaangevend op het gebied van beveiliging en telecommunicatie. Wij bieden aan zakelijke en particuliere klanten een breed spectrum van hoogwaardige producten en diensten.

Zonder meer reiken wij de juiste oplossing aan, volledig afgestemd op uw wensen. LIHO onderscheidt zich door topkwaliteit … 

Categorie: Communicatiesystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,85 seconden.