Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 8

 

Een goed beveiligingsadvies vindt een balans tussen organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen die uw pand tot een voor u leefbaar en toch doeltreffend beveiligd object maken. Op basis van een risico-analyse geven wij op maat een beveiligingsadvies dat een gedetailleerd overzicht bevat van de gewenste voorzieningen.  

Categorie: Camerasystemen, Certificering en diplomering, Kasten en kluizen, Toegangscontrolesystemen
 

CertoPlan neemt diverse examens af op het gebied van (brand)beveiliging en sinds april 2011 is ons examenaanbod uitgebreid met de examens Basis VCA en VOL VCA.  

Categorie: Certificering en diplomering
 

Fireproducts & Solutions Nederland (FSN) is een groothandel in elektronische brandmeldsystemen. Onze klanten zijn elektrotechnische installateurs. Behalve de levering, verzorgt FSN ook projectbegeleiding. Vanaf het maken van tekeningen en PVE tot aan de oplevering en certificering die wij als erkend branddetectie bedrijf uitvoeren. Voor … 

Categorie: Brandbeveiliging, Certificering en diplomering
 

HANBank Beveiligingstechniek houdt zich bezig met het ontwerpen, leveren en installeren van alarminstallaties, gronddetectiesystemen, mistgeneratoren, toegangscontrolesystemen alsmede het keuren, inspecteren en certificeren van installaties.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Certificering en diplomering, Installatiediensten
 

Kiwa-NCP biedt diensten op de vakgebieden testen, inspectie en certificatie voor producten zoals anti-inbraakinstallaties, particuliere alarmcentrales, CCTV installaties, toezichtcentrales, toegangscontrolesystemen, bouwplaatsbeveiliging alsmede tracking & tracing systemen. Maar tevens voor producten zoals brandmeldinstallaties, ontruimingssystemen, … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Certificering en diplomering
 

LPCB Nederland is een certificatie-instelling op het gebied van brandbeveiliging en criminaliteitspreventie.  

Categorie: Certificering en diplomering
 

LPCB Nederland B.V. is een certificatie-instelling op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging.  

Categorie: Belangenorganisaties, Certificering en diplomering
 

De SVPB neemt als enige examenorganisatie examens af voor een aantal beveiligingsdiploma’s en certificaten die zijn opgenomen als opleidingseisen in de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (ministerie van Justitie).  

Categorie: Certificering en diplomering, Opleidingen en trainingen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.