Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 22

Axis is in 1984 opgericht en staat genoteerd aan de Zweedse beurs Stockholmsborsen (XSSE:AXIS). Axis is marktleider op het gebied van netwerkvideo en printservers. Bij onze producten en oplossingen ligt de nadruk op toepassingen zoals bewaking, controle op afstand en documentbeheer.


NedTrain beschermd tegen indringers … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Communicatiesystemen
 

Arend Beveiliging beschikt over ruime expertise in beveiliging. Wij hebben daarnaast gespecialiseerde beveiligingskennis over een breed scala beveiligingstoepassingen voor bedrijven en particulieren, van alarmsystemen tot en met mistgeneratoren.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Installatiediensten, (On-Line) Winkels
 

Aselcom Beveiligingswinkel voor de betere bewakingscamera's en harddiskrecorders voor opnemen en meekijken via internet.
 

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Mistgenerator, Toegangscontrolesystemen
 

Of het nu gaat om toegangsbeheer, beveiliging tegen brand en inbraak of camera-observatie, Asint maakt beveiliging eenvoudig en inzichtelijk. Wij bouwen en installeren modulaire systemen naar uw wensen en volledig op maat. Asint Security Systems is een door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) erkend Borg beveiligingsbedrijf.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen

Bosch Security Systems is onderdeel van de Consumer Goods and Building Technology divisie van Bosch. Het bedrijf biedt doeltreffende systemen ter beveiliging van personeel en eigendom. Bosch probeert hierbij naadloos aan te sluiten bij de eisen van de klant, of dit nu een woning betreft of een groot zakelijk, industrieel of overheidsproject. … 

Categorie: Brandbeveiliging, Camera's en toebehoren, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen, Ontruimingstechnieken
 

 

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Hang- en sluitwerk
 

Eyeonfly.nl is de exclusieve importeur van Eyeonfly Technology Limited. Eyeonfly richt zich op de ontwikkeling van nieuwe producten voor de beveiligingsindustrie en is een professionele producent van CCTV producten met als motto kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Digitale video recorders, camera’s en rand apparatuur.  

Categorie: Camera's en toebehoren
 

Flevo Trade is leverancier van o.m. inbraakbeveiliging en beveiligingscamera's.  

Categorie: Camera's en toebehoren
 

FR Security is een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige A-producten op het gebied van camerabeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

HME is leverancier van camerabewakings-, toegangscontrole- en kentekenregistratiesystemen. Wij richten ons op vraagstukken over beveiliging en observatie, bedrijfscontinuïteit alsmede nieuwe productiemethodes waarbij persoonlijke veiligheid en kostenbesparing centraal staan.  

Categorie: Camera's en toebehoren
 

Homeprotection.nl is een webwinkel waarin u professionele camerasystemen kunt aankopen die u zelf, of door een erkend installatiebedrijf, kunt (laten) installeren.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Installatiediensten, (On-Line) Winkels

Honeywell is de eerste keus voor de beveiliging in en om uw bedrijf. De beveiligingsindustrie verandert door nieuwe technologieën, onder invloed van IT, beter geïnformeerde eindgebruikers en groeiende concurrentie.

Succesvolle beveiligingsinstallateurs en systeemintegratoren hebben een hechtere samenwerkingsverband … 

Categorie: Brandbeveiliging, Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Communicatiesystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

IDIS Nederland BV is producent/distributeur van CCTV producten. Met een compleet aanbod in video recorders (NVR’s en DVR’s), beveiligingscamera’s (IP en analoge camera’s), Video Management Software (IDIS Solution Suite (ISS) en IDIS Center) en accessoires, heeft IDIS Nederland BV voor elke beveiligingsuitdaging … 

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen
 

InToto Camerasystemen installeert voor het MKB eenvoudige en complexe IP-camerasystemen inclusief de bijbehorende software.

Tevens verzorgt ons bedrijf de opslag van videobewakingsbeelden en indien gewenst, het online maken van systeemback-ups met deze beelden.  

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Informatiebeveiliging, Installatiediensten
 

 

Categorie: Camera's en toebehoren, Camerasystemen
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,89 seconden.