Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 117

 

In de segmenten waarin wij werken zien wij dat de risico’s waaraan onze klanten worden blootgesteld veelal samengevat kunnen worden in drie gebieden:

Toegang; hoe houd ik efficiënt overzicht op wie zich wel of niet waar in mijn organisatie bevindt? Alarmering; hoe weet ik zeker dat mijn bedrijfseigendommen en personeel … 

Categorie: Brandbeveiliging, Toegangscontrolesystemen
 

De deurenfabrikanten die zich hebben verzameld in het GND (Garantie Deuren) vertegenwoordigen samen ruim 90 procent van de markt voor binnen en buitendeuren en voeren de “GND-Zekerheidsklasse®”. Zij staan er borg voor dat hun producten aantoonbaar en zichtbaar voldoen aan de brandveiligheidseisen.

 

Categorie: Brandbeveiliging, Hekken en deuren
 

Sytec opereert autonoom en in nauwe samenwerking met de adviseur, de installateur en de eindgebruiker. Zo worden de concepten voorbereid die uiteindelijk het definitieve brandpreventieplan met de hierbij behorende programma’s van eisen voor de systemen opleveren.

Sytec opereert in nauwe samenwerking met de adviseur, de … 

Categorie: Brandbeveiliging
 

Sinds 1999 levert Theunissen Technical Trading (TTT) brandmeldsystemen voor de maritieme markt. TTT is gestart met het Noorse merk Servoteknikk en onder deze naam zijn tot dusverre meer dan 6.000 (!) systemen opgeleverd. Sinds 2009 vertegenwoordigt TTT eveneens de Noorse fabrikant Eltek Fire & Safety exclusief voor de Nederlandse maritieme … 

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten
 

Tryser is importeur/groothandel van brandblusapparaten en toebehoren.  

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
 

TSA Safety Group bestaat uit drie verschillende bedrijfsonderdelen, Safety Services, Safety Products en Safety Training.  

Categorie: Brandbeveiliging, Opleidingen en trainingen
 

• inbraak- en brandbeveiliging
• elektronische toegangscontrole
• facility management
• key management
• remote access systems en services
• CCTV, digital video en bewakingsapparatuur
• digitale informatie-opslag

 

Categorie: Brandbeveiliging
 

Van Deudekom Plastics is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf dat ervaring heeft in toepassing van lichtdoorlatende systemen voor dak en wand, waaronder lichtkoepels.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Brandbeveiliging
 

Voorneveld Brandbeveiliging levert rookmelders, branddetectie-apparatuur, EHBO-verbanddozen, brandblussers, slanghaspels, noodverlichting, etc.  

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
 

Sinds 1976 levert WAGNER Nedeland toonaangevende oplossingen voor branddetectie, brandbestrijding, brandpreventie en gevarenmanagementsystemen.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

 

Categorie: Brandbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.